Eladó ház Eger, Lajosváros 189 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Eger, Lajosváros 189 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8231495
Referenciaszám: 663_ipe
Feltöltve: 12 napja

Eger eladó családi ház 5+1 fél szobás: 83,5 millió Ft

83,5 millió Ft
441 799 Ft/m²
189 m²
Alapterület
607 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 264 209 Ft
Második évtől
346 424 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egerben a Lajosvárosban kétgenerációs, 5+1 szobás, jó állapotú családi ház eladó! Az ingatlan Lajosváros csendes, kis forgalmú részén található. Két házrészből áll, melyek külön bejárattal, külön mérőórákkal, különálló fűtési rendszerrel rendelkeznek, egymástól függetlenül használhatóak. Igény szerint, egy ajtó beépítésével a két házrész egybenyitható. A régebbi épület 73 m2-es, 3 szobás, a 60-as években épült tufából. Gázcirkó fűtéssel rendelkezik, az egyik szobában cserépkályha is használható. A burkolatok jó állapotúak, 2 szobában parketta, a többi helyiségben kerámia járólap van. Mindkét házrészben fa beltéri ajtók és műanyagnyílászárók kerültek beépítésre, az ablakokra redőny és szúnyogháló is került. Mellé 1990-ben építették a 116 m2 hasznos területű, beépített tetőtérrel rendelkező újabb házrészt, szintén tufából. A házrészben található 2 és fél szoba, külön konyha és étkező, mindkét szinten fürdőszoba és wc, valamint egy elektromos garázskapuval és ipari árammal ellátott, 35 m2-es szerelőaknás garázs. A fűtést gázcirkó szolgáltatja, melyet igény szerint kiegészíthet a tetőtérben található vízteres cserépkályha is. Ide egy klíma is beépítésre került, jó elhelyezése miatt a földszintet is képes hűteni. A felső szint padlóburkolata parketta és laminált lap, a földszinten kerámia járólap van. Mindkét házrész jó állapotú, karbantartásuk folyamatos. A legnagyobb felújítás 2009-ben történt, melynek során többek között megújult a tető, kicserélték a nyílászárókat és több helyen a belső burkolatokat is. Az udvar rendezett, a gondozott kertrészen kívül a járófelületek térkővel, az udvari autóbeálló gyeptéglával burkoltak. A kertben fedett terasz, kerti hinta és egy kemence is segíti a kikapcsolódást. Az udvar hátsó részén veteményes van, előtte egy többcélú felhasználásra is alkalmas melléképület helyezkedik el. Műhelyként és garázsként is használható, mellette több elkülönített tárolóhelyiség áll rendelkezésre. Az ingatlan kialakítása révén több célra is alkalmas: - két család együtt éléséhez - részben vagy egészben kiadásra vagy apartmannak - a két házrészt egybenyitva egy nagyobb családnak A kertrész lehetővé teszi a kerti programokat és a pihenést, a rendelkezésre álló hely, a garázs és a műhely miatt pedig a barkácsolók és szerelők is megtalálják benne a számításukat.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágosétkezőkamraterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Makó Zoltán Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 30 731 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Makó Zoltán Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 30 731 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY