Eladó ház Edve 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Edve 75 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8192956
Referenciaszám: 170184
Frissítve: 5 napja

Edve eladó családi ház 2 szobás: 12,9 millió Ft

12,9 millió Ft
11 612 Ft/m²
75 m²
Alapterület
1111 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 40 818 Ft
Második évtől
53 519 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Fertőd Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170184 hivatkozási számú edvei családi ház. Edvén, egy csendes kisalföldi településen kínáljuk eladásra, ezt a részben felújított de akár azonnal költözhető vályogházat. Az ingatlan jellemzői: -Felújított lakótér 75nm -Telek 1111nm -gyümölcsfák telepítésére, és állattartásra is alkalmas környezet -A ház közvetlen közelében egy modern játszótér, templom, az utcában pár perc sétára pedig bolt is megtalálható. -Építési módja vályog, aminek a nagy előnye a hőtartó képessége, éppen ezért nyáron kellemes hűvös, télen pedig a gázkonvektor segítségével hamar befűthető. Edve, közvetlenül Beled település szomszédságában, Kapuvártól 20 percre, Soprontól 40 percre helyezkedik el.   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó edvei családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #170184 Az Openhouse Fertőd Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sütő Balázs Openhouse Fertőd Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 390 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sütő Balázs Openhouse Fertőd Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 390 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY