Eladó ház Dusnok 68 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dusnok 68 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8251980
Referenciaszám: M288067-4747932
Frissítve: 3 napja

Dusnok eladó családi ház 2+1 fél szobás: 13 millió Ft

13 millió Ft
191 176 Ft/m²
68 m²
Alapterület
705 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 41 134 Ft
Második évtől
53 934 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegye Dusnok községében eladásra kínálok egy 68 nm nagyságú gangos kis parasztházat. Megtalálható benne 3 szoba, egy fürdőszoba wc-vel, egy tágas konyha-étkező és egy kamra. Fűtését jelenleg két gázkonvektor biztosítja, de lehetőség van kályhával történő fűtésre is. Nyílászárói hagyományos fa ablakok-ajtók, bejárati ajtaját pedig modern műanyagra cserélték. A középső szobába külön bejárat nyílik a hangulatos gangról, melynek kellemes hűs árnyékot biztosít a mellette elhelyezkedő szőlőlugas. A ház folytatásában egy jelenleg tárolóként használt melléképület helyezkedik el, mely az udvarról és a kamrából egyaránt megközelíthető. A 705 nm nagyságú rendezett telket termő gyümölcsfák színesítik, az elkerített hátsó udvarrészen pedig jelenleg is baromfik kapirgálnak. A ház különlegessége az épen megőrzött parasztbarokk stílusú homlokzat, mely a 20. század elején kedvelt építészeti stílus volt lakóházak esetén is. Az utca végében, az ingatlantól körülbelül 50 méterre található a Vajas-fok. A folyó dusnoki szakasza szépen rendezett, parkosított, vízi élővilága gazdag, horgászok és vízitúrázók kedvelt helye. Itt található a Házaspárok útja elnevezésű, 15 állomásból álló, 1,3 km hosszúságú kedvelt zarándokút. Dusnok község az 51-es főút mentén, Kalocsa és Baja között körülbelül félúton helyezkedik el, Budapesttől 135 km távolságra. Ha szeretne nyugodt vidéki környezetben élni, kedveli a természetet vagy szeret horgászni, kitűnő választás lehet ez a hangulatos kis otthon. Bővebb információért vagy megtekintési időpontért keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1924
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Bianka OTPip - Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 273 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Bianka OTPip - Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 273 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY