Eladó ház Dunasziget 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dunasziget 90 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7532531
Referenciaszám: HZ038842
Frissítve: ma

Dunasziget eladó családi ház 4 szobás: 59,17 millió Ft

59,17 millió Ft
656 430 Ft/m²
90 m²
Alapterület
547 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 187 226 Ft
Második évtől
245 486 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves érdeklődők!Dunasziget csendes utcájában mindössze pár km-re a város forgatagától eladásra kínálunk egy újonnan épülőtéglaépítésű családi házat, amely rendelkezik saját, 547 nm-es telekrésszel.Az ingatlan fűtéskész, illetve kulcsrakész állapotban is megvásárolható.Felosztása:Földszint: szélfogó, konyha-étkező, nappali, közlekedő, háztartási helység, kamra, 3 szoba, fürdő, wc (külön).Nettó alapterülete az ingatlannak: 90,14 nmSaját telek tartozik hozzá, amely 547 nm. Az ingatlanhoz továbbá tartozik egy saját 20 nm-es garázs és egy 12nm-es terasz is.A fűtéskész ár (bruttó):150.000 Euro, a kulcsrakész ár (bruttó): 180.000 Euro.Fűtéskész ár (részletek): gázkazános padlófűtés, víz-csatorna-elektromos alapszerelésnyomáspróbával, falak anyagában simított vakolattal (a garázsfal is), egyenes gipszkartonálmennyezet (a garázsban is), 2 db klímacsövezés 2 m csőhosszig. Terasz és belépő kaviccsal vagynyersbeton járda murvázva.Hűtő-fűtő klíma 400eft/db áron rendelhető.Kulcsrakész ár (részletek): A fűtés kész készültség felett, hideg és meleg burkolattal, garázs padlóbeton felülettel, belső ajtókkal, gépész és villanyszerelvényezéssel, falak és mennyezet kétszerkiglettelve fehérre festve (garázs is), 2 db hűtő fűtő klímával.Terasz és belépő térkővel vagy kerámia burkolattal, járda térkövezve.Irodánk készséggel segít hitel, CSOK, Babaváró, Felújítási hitel ügyintézésében is. Ha felkeltette ez ahirdetés az érdeklődését vagy további kérdései vannak, akkor keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Albrecht Tibor Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 70 882 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Albrecht Tibor Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 70 882 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY