Eladó ház Dunaszentmiklós 95 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dunaszentmiklós 95 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8200298
Referenciaszám: 8559
Frissítve: 8 napja

Dunaszentmiklós eladó családi ház 3 szobás: 39 millió Ft

39 millió Ft
410 526 Ft/m²
95 m²
Alapterület
2111 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 403 Ft
Második évtől
161 803 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Árcsökkenés !!! Eladó egy Dunaszentmiklóson található 95 m2 nettó alapterületű családi ház, 2111m2 -es telekkel és rengeteg lehetőséggel! Szobáinak ablakaiból panorámás kilátás nyílik a hegyekre. Az épület az 5o -es évek végén készült, 30 cm- es tégla építésű, sík palás manzárd tetővel. Az építmény statikai állapota megfelelő, masszív. A tető szerkezete nagyon jó állapotú és a pala kapott egy bitumenes zsindely külső takarást. Perlitbetonos szigetelése lévén a födém járható felületű. A nyílászárók egy része cserélve lett műanyagra, a többi redőnytokos fa ablakok, felújítandó állapotban. Összkomfortos az épület, de a villany, víz és fűtési rendszer régi, elavult, felújítandó. A fűtés jelenleg a pincében található központi gáz kazánról, öntvény radiátorokkal van megoldva. A meleg vizet villamos tároló biztosítja. Tartozik mindehhez egy 11 m2 -es nyári konyha, egy 17 m2 -es kőből épült garázs és további 35 m2 területen kamrák, tároló helyiségek és egy működőképes füstölő is. Ezek is beton alappal rendelkező tégla falazatú épületek, rengeteg hasznosítási lehetőséggel, néhol nyitott, föld padlózattal. Található még az udvaron egy nagy méretű, nem használt emésztő (a szennyvíz rá van kötve a csatornahálózatra) és egy gyűrűs kút is, amelyet locsolás céljára használtak. A hozzá tartozó telek 2111 m2, amiből 1700 m2 füves terület egy-egy gyümölcsfával és mivel jó fekvésű, széles spektrumú további hasznosítási lehetőségekkel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1958
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rosta Zoltán Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 322 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rosta Zoltán Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 322 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY