Eladó ház Dunaszekcső 265 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dunaszekcső 265 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8225525
Referenciaszám: HZ087424
Frissítve: ma

Dunaszekcső eladó családi ház 3 szobás: 74,95 millió Ft

74,95 millió Ft
282 827 Ft/m²
265 m²
Alapterület
547 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 237 153 Ft
Második évtől
310 949 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Panzió és apartmanház eladó a Duna-part közelében.Dunaszekcsőn a főút mellett eladó ez a hangulatos Panzió.Az ingatlan az alagsorral együtt 265m2 alapterületű . Jelnlegi tulajdonosainak köszönhetően kiváló állapotú ,és jelenleg is működő Panzió. De kissebb átalakítással  lehetne egy család otthona is.  A földszinten recepció várja a vendégeket ,ahonnan egy tágas étkezőbe juthatunk ,itt kényelmesen elfogyaszthatjuk a reggelit. Itt egy korábban vendéglátóegységként is funkcionált teljesen felszeret konyha is van ami a vételár részét képezi. Így akár az új tulajdonosa éttermet is nyithat a közeljövőben. Számos kiszolgálóhelyiség és az előírásoknak megfelelően mosdók is helyet kaptak a földszinten. A szobák külső aluminium lépcsőn át közelíthetőek meg. A   szobák jól felszereltek tágasak és külön fürdőszoba és wc tartozik hozzájuk.Az ingatlan szuterén szintje praktikusan berendezett, itt található a nagy mosókonyha, kazánház,és egy barkácshelyiség is.A Duna-parti falu szabadstrandja és kompjárata miatt is közkedvelt. Jól megközelíthető hiszen az autópálya is 15 km-re van, legközelebbi város Mohács vagy  Bátaszék.  A dél baranyai régióban a villányi és a szekszárdi borvidékhez közel található. Az ingatlan sok lehetőséget ejt akár családi otthonnak,vagy üzleti lehetőségnek.Hívjon,nézze meg ,tervezzük meg új otthonát vagy új vállalkozását!Bízza rám ingatlan ügyeit!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Jauch Ildikó Duna House - Pécs, Kincses út Az iroda összes hirdetése
+36 20 973 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Jauch Ildikó Duna House - Pécs, Kincses út Az iroda összes hirdetése
+36 20 973 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY