Eladó ház Dunaszeg, Erkel Ferenc utca 10. 179 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dunaszeg, Erkel Ferenc utca 10. 179 nm
Hirdetéskód: 8196980
Feltöltve: 1 hónapja

Dunaszeg eladó családi ház 3 szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
530 726 Ft/m²
179 m²
Alapterület
840 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 300 597 Ft
Második évtől
394 136 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr közelében Dunaszegen, csendes de mégis fiatalos lakókkal rendelkező településrészen TULAJDONOSTÓL eladó egy -jogilag is- új építésű családi ház, amely jól hasznosítható saroktelken áll. Az utcafronti útszakasz aszfaltozott, így nem kell sárban, gödröket kerülgetve megközelíteni a házat. Miért Dunaszeg? Mert közel van Győrhöz, de nem túlzsúfolt és személytelen. Szuper a játszótér. Bölcsődétől a nyugdíjasklubig minden megtalálható. Miért ez az utca? Van közvilágítás, az utca már szinte benépesült (nem kell az építkezések zajait hallgatni), kulturált megközelítés, csendes átmenőforgalomtól mentes településrész. Bölcsi, ovi, suli, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta gyalogosan kerékpárral is könnyedén megközelíthető, nem kell átmenni az országúton, ami gyerekek esetében fontos szempont lehet az önálló közlekedés megvalósulása esetén. A ház alapterülete bruttó 179.92 m2. Felosztása: fedett belépő, előtér, amelyben beépített szekrény is elhelyezhető a cipők, kabátok elrejtésére, közlekedő, étkező- konyha,-nappali egy légtérben ablakokkal körülvéve, hogy nappal tényleg jó legyen ott lenni, fedett kertkapcsolatos terasz (16.8 m2), amely az étkező-nappaliból is megközelíthető, fürdő, WC, 2 hálószoba, kamra, garázs és tárolásra, vagy akár plusz még egy szoba kialakítására is alkalmas világos térrész. Műszaki adatok: Az ingatlan Bakonytherm fal- és hőszigetelés rendszerből épült, a hőszigetelésre már csak szint kell gurítani és kész. A cserép Bramac, a fafödém 30 cm-es padlásszigeteléssel és teljesen járható (OSB) felülettel rendelkezik. Nyílászárói 3 rétegű üvegezéssel ellátottak, kívül barna, belül fehér színűek műanyag kivitel, rejtett redőnnyel felszereltek. A ház energetikai jellemzői rendkívül jók, de a napelemek kiépítéséhez is megtörténtek az előkészületek. A klíma előkészítés is megtörtént 3 db klímának. A garázsban kialakításra került 2 állású töltési lehetőség elektromos autóknak, valamint beépítésre került egy elektromos Hörmann típusú garázskapu, továbbá megvalósult csőkiállások szintjén egy vizes rész a mosókonyha kialakításához is. Extraként riasztó rendszer kiépítése is megtörtént. Saját célra épült, így a beépített anyagok minőségét és a kivitelezés módját jobb személyesen megtekinteni, kedvcsinálónak csatolok pár fényképet. Ár a készültségi foktól függően változhat.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
2023
Terasz:
19 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kocsibeállógarázskertjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 190 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 190 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY