Eladó ház Dunakeszi 155 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dunakeszi 155 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8253578
Referenciaszám: 19810
Frissítve: 1 napja

Dunakeszi eladó családi ház 6 szobás: 135 millió Ft

135 millió Ft
870 968 Ft/m²
155 m²
Alapterület
712 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 427 164 Ft
Második évtől
560 087 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó többgenerációs családi ház Dunakeszin – Kiváló infrastruktúrával! Eladásra kínálunk egy remek elhelyezkedésű, Dunakeszin található többgenerációs családi házat, amely két teljesen elkülönített szinttel rendelkezik. Mindkét szint külön bejáratú, így kiváló lehetőség nagyobb családoknak vagy akár két külön háztartás számára. Főbb jellemzők: • Fűtés: Modern gázcirkó rendszer és napkollektorok biztosítják az energiatakarékos fűtést. • Nyílászárók: Dupla üveges thermo műanyag ablakok gondoskodnak a hatékony hőszigetelésről. • Alsó szint: amerikai konyhás nappali, 2 szoba és egy fürdőszoba található. • Felső szint: amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, tároló, fürdőszoba és külön WC. A jól kihasználható telken számos parkolási lehetőség áll rendelkezésre, akár több autó számára is: fedett autóbeálló és garázs is található. További különálló melléképület, amely lakhatásra is alkalmas, egy szobával, fürdőszobával és konyhával felszerelve. Ez az ingatlan ideális választás több generáció számára, akik kényelmesen, mégis egymástól elszeparáltan élhetnek együtt. Tömegközlekedés és minden fontos szolgáltatás a közelben. Megtekintési szándékával, vagy további kérdésével kérem keresse irodánkat. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek. Amennyiben hitelre lenne szüksége a vásárláshoz, irodánk ingyenesen segít a legjobb hitel kiválasztásában és a folyamat lebonyolításában.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1978
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
F
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Casa Futura Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 399 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Casa Futura Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 399 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY