Eladó ház Dunakeszi 123 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dunakeszi 123 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8203319
Referenciaszám: 213306418
Frissítve: 10 napja

Dunakeszi eladó családi ház 2+4 fél szobás: 88 millió Ft

88 millió Ft
715 447 Ft/m²
123 m²
Alapterület
200 m²
Telek
2+4 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 278 447 Ft
Második évtől
365 094 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan remek környezetben fekszik, a Dunától, a strandtól nem messze, kiváló közlekedés mellett, mégis csendesebb utcában..   Masszív téglaház, mely 2005-ben épült. A felső szintje részlegesen befejezésre vár, a lenti részen csupán a melegburkolat hiányzik a szobákban, így ízlés szerint befejezhető. A jelenlegi tulajdonos így kívánja értékesíteni.  A hozzá tartozó telek 200 nm-es.  A teljes telken 4 ház van, mindenkinek külön kapuval és kerítéssel elválasztott kertje van, és ügyvédi használati megosztás szabályozza ezt. Ennek a háznak 3 oldala körbejárható, a hátsó fala mellett már a következő ingatlan épült, de külön főfallal rendelkeznek.  A 3 szint: pinceszint: 57 nm, földszint: 61 nm + terasz 18.6nm, emelet: brutto 61 nm + 7.56 nm erkély+ galéria kb. 20 nm.  Főbb paraméterek:  - újszerű - Buderus gázkazán a pincében és melegvíztároló tartály - nagyon jó minőségű trópusi keményfa nyílászárók - napos, déli fekvésű - duplakomfort - betonfalakkal megépített tágas pince, mely hobbiszobaként is funkcionálhat - nagy terasz lent és nagy erkély fent Jelenleg az alsó szinten egy amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, fürdőszoba káddal, külön toilet, előszoba és még egy konyha kapott helyet, mely könnyedén hálóvá alakítható, így az ingatlan gyorsan költözhető olyan családok számára, akiknek ráér a felső szint befejezése A felső szinten nappali és 2 hálószoba, fürdőszoba zuhanyzóval és káddal, külön toilettel.  Ezen a szinten a szobákban a tető alatti rész üveggyapot szigetelése, fóliázása megtörtént, az új tulajdonos feladata lenne a gipszkaron szerelés, illetve a padlók burkolása.  A volánbuszok megállója csupán pár percre található, ezekkel Újpest Városkapu metrómegálló könnyedén elérhető.  Tesco szintén kb. 2-3 perc autóval. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyurkó Melinda Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 239 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyurkó Melinda Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 239 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY