Eladó ház Dunakeszi 440 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dunakeszi 440 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7837279
Referenciaszám: 360041004-1871
Frissítve: 19 napja

Dunakeszi eladó családi ház 7 szobás: 490 millió Ft

490 millió Ft
1 113 636 Ft/m²
440 m²
Alapterület
2219 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 550 446 Ft
Második évtől
2 032 910 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyedülálló üzleti lehetőség Dunakeszin!! IMPOZÁNS ÉTTEREM, DUNAI PANORÁMÁVAL! Dunakeszi egyik legismertebb és legközkedveltebb étterme, ELADÓ! Az étterem és panzió közvetlenül a Duna-parton található, a Duna-parti sétányon, Horányi rév szomszédságában. Jelenleg is üzletileg sikeres, több mint 20 éves működési múlttal rendelkező vállalkozás. Főbb Jellemzők: - 20 éves SIKERES MŰKÖDÉS - 130 fős vendégtér - Melegkonyha - 2219 nm telek - Közvetlen Duna-part - ELVEHETETLEN PANORÁMA - 440 nm épület - 7 apartman - 15 férőhelyes zárt parkoló Az étterem-Panzió IMPOZÁNS belső terével, 7 apartmanjával 2003-ban nyitotta meg kapuit, és azóta is töretlenül üzemel, sok visszatérő törzsvendéggel. Az ingatlan sok mindenben egyedülálló: pl. az elhelyezkedésében (Közvetlen Duna Parti) A telek nagyságát tekintve mely 2219 nm, és hogy két utcáról is megközelíthető! Étterem impozáns, egyedülálló belső vendégtere 60 -70 fő befogadására alkalmas, míg a DUNAI PANORÁMÁS TERASZON 60 vendéget lehet kényelmesen vendégül látni. Az étterem minden évszakban üzemel, kiváló helyszíne üzleti tárgyalásoknak, családi és baráti összejöveteleknek. Nyáron a mediterrán hangulatú környezetben, dunai panorámás kerthelyiséggel, míg a téli hónapokban meleg kandalló tüzénél várja vendégeit. Az étterem melegkonyhával, tálalóval, száraz és zöldségárú, földesáru raktárral, irodával és öltözővel is rendelkezik. Az éttermi szolgáltatások mellett, 7 szobás PANZIÓ is üzemel, 15 férőhellyel. Szobák egy része az étterem felett helyezkedik el, DUNAI PANORÁMÁVAL NAGY: 20 nm terasszal, míg a többi apartman egy különálló épületben található. Az apartmanok különböző elrendezéssel lettek kialakítva, minikonyhával, hűtőszekrénnyel, TV vel felszereltek. A panzióban folyamatosak a foglalások, itt is sok visszatérő vendéggel találkozhatunk. Az étterem a panzió a külön épületek (Apartmanok) összesen kb, 440 nm-t tesznek ki. A telek adottságai lehetővé teszik mind az étterem, mind a panzió bővítését is. Külön termek is kialakíthatok, így nagyobb esküvők rendezvények helyszíne is lehet! Az étteremnek-panziónak saját zárt parkolója van mely kb. 15 autó befogadására alkalmas, de a terület adottságai miatt itt is van lehetőség bővítésre. A környéken a parkolás megoldott és ingyenes. Kiváló, EGYEDÜLÁLLÓ lehetőség, ha szeretne bővebb információt, keressen az alábbi elérhetőségeken.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxuspanoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Major Krisztina Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 504 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Major Krisztina Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 504 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY