Eladó ház Dunaharaszti 395 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dunaharaszti 395 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7980894
Referenciaszám: HZ042090
Frissítve: 22 napja

Dunaharaszti eladó családi ház 9 szobás: 184 millió Ft

184 millió Ft
465 823 Ft/m²
395 m²
Alapterület
1400 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 582 208 Ft
Második évtől
763 378 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÖRÖKÖS NYUGALOM! VÉGTELEN KOMFORT! Lépjen be ebbe a KIVÉTELES OTTHONBA Dunaharaszti legkedveltebb részében! Csodálatra méltó 354nm-es CSALÁDI HÁZ eladó, nem is akármilyennel, hanem 1400 nm-ös TELEK mérettel!A hangulatos otthon 38 cm-es téglából épült, 7 kw-os NAPELEM RENDSZERREL, ami gondoskodik a NULLA FORINTOS villanyszámla érzésről! Az épített JAKUZZI luxuskényelmet biztosít, akár egy HOTELBEN! Duplakomfortért két FÜRDŐSZOBA áll rendelkezésére, de akár még egy harmadik is kialakítható!A hűtés-fűtés gondja kizárt, hiszen 4 KÜLÖN FŰTÉSI KÖRREL, PADLÓFŰTÉSSEL, RADIÁTORRAL és SAJÁT LÉGKONDICIONÁLÓVAL van ellátva. A NAPPALIBAN és a 3 HÁLÓSZOBÁBAN SZEMÉLYRE SZABOTT hő érzést biztosít!A gondosan megtervezett, integrált BÚTOROK, a VADI ÚJ, GÉPESÍTETT KONYHA és a LED VILÁGÍTÁS a ház minden részében modern, mégis otthonos légkört teremtenek. Az AUTOMATA MOTORIZÁLT REDŐNYÖK és a természetes DEKOR FALAK a KOMFORT fokozása érdekében hozzájárulnak a teljes PRIVÁT CSALÁDI ÉLET megteremtéséhez.A házat egy stílusos INTIM KERT veszi körül, ami TELJESEN BEKÖRBEJÁRHATÓ, ahol az ÖNTÖZŐRENDSZER, az ÁSOTT KÚT, a teraszra épített ÁRNYÉKOLÓ és a szabadtéri játszótér végigvezet majd minket. A GÉPESÍTETT GARÁZSKAPU a parkolás minden vesződségétől megkíméli az új tulajdonost, miközben az otthonban 2 PLUSZ AUTÓ is elfér még.Ez az ELADÓ HÁZ minden igényt kielégít - egyszerűen LUXUS, INTIMITÁS, KOMFORT. Tegye meg az első lépést álmai otthona felé, vegye fel velünk a kapcsolatot és nézze meg ezt a csodálatos ingatlant ma még!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Niederkirchner Antal Duna House - Hollán utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 352 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Niederkirchner Antal Duna House - Hollán utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 352 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY