Eladó ház Dunaharaszti, Alsóváros 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dunaharaszti, Alsóváros 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8231635
Referenciaszám: 107003834
Frissítve: 6 napja

Dunaharaszti eladó családi ház 4 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
570 714 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1094 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN DUNAHARASZTI ALSÓVÁROSBAN ELADÓ 1970-ES ÉVEKBEN ÉPÜLT KÉTSZINTES CSALÁDI HÁZ PARKOSÍTOTT KERTTEL Az ingatlan kétszintes, pincézett jó adottsággal rendelkezik azok számára, akik szívesen vágnak bele egy nagyobb felújításba Az ingatlan beosztása: Földszint: veranda, előtér, lépcsőház, konyha, kamra, fürdőszoba, külön wc, két szoba és nappali/étkező (120 nm) Emelet: tetőtéri beépítésben: előtér, két szoba (40 nm) Pince: külön kazánház tárolóval, műhely illetve több autó számára alkalmas garázs. A pince teljes területe kb. 120 nm Műszaki paraméterek: Tégla falazat, szigetelés nélkül, zsindelytető. Fa és műanyag nyílászárók. Fűtés: radiátor, gázkazán és vegyestüzelésű. Csatorna bekötve. A ház az akkori kor igényei szerint korszerű, jól megépített ingatlan. A kazán a tavalyi évben cserélve volt, azonban meg kell jegyezni, hogy mind az elektromos hálózat és fűtés rendszer felújításra szorul. A ház ipari árammal rendekezik. Kert: Gondozott kert, fúrt kút. Három melléképület: Fedett pihenő, lugas és kerti tároló, nyári konyha található. KÖZLEKEDÉS: Autóval Budapest belvárosa viszonylag gyorsan elérhető. Autópályák M0, M5, M51 és főút Hév állomás 15 perc vonatállomás 2 perc sétával elérhető, városi helyi járattal pedig néhány perc alatt. A HÉV állomásnál P+R parkoló található. ELHELYEZKEDÉS: Az ingatlan aszfaltozott utcában, 5-10 perces séta távolságra- bevásárlási lehetőségek, piac, posta, általános iskola, óvoda, és bölcsőde, bank, gyógyszertár, stb.- találhatóak. AZ ÁR IRÁNYÁR!!! Hitel, CSOK igényelhető! Irodánk jogi,- hitel tanácsadásban és ügyintézésben, belsőépítészeti,-lakberendezési tervezéssel áll rendelkezésre. További információért várom megkeresését! Ha nem tudom fogadni hívását, visszahívom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsinternetvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bazsó Zoltán Ingatlancorner Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 603 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bazsó Zoltán Ingatlancorner Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 603 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY