Eladó ház Dövény 97 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dövény 97 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8181119
Referenciaszám: 000382
Frissítve: 16 napja

Dövény eladó családi ház 2 szobás: 13,5 millió Ft

13,5 millió Ft
139 175 Ft/m²
97 m²
Alapterület
539 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 42 716 Ft
Második évtől
56 009 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 000382 Dombokkal, erdőkkel körülvett kis faluban, B.-A.-Z vármegyében, Dövény községben 2 szoba+nappalis, 97 m2-es családi ház eladó!! 3 gyerekes FALUSI CSOKRA alkalmas!! Falazata vegyes építésű, az eredeti épület téglából és vályogból épült (1 sor tégla , 1 sor vályog), a hátsó konyha és a mögötte lévő helyiségek sziliát blokkból. Közművek: hálózati víz és kútvíz is van a házban (ivóvíz minőségű), a szennyvíz hálózatra csatlakoztatva van, gázcsok a portán belül található. A meleg víz szolgáltatást villanybojler biztosítja, a fűtést pedig kandalló. A konyhai ablak műanyag a többi fa, a bejárati ajtó szintén fa, a beltéri fa ajtók jó állapotúak, a közelmúltban ki lettek cserélve. Két szobája simított betonos a több helyiség járólappal burkolt. A ház mérete, elosztása a méretarányos alaprajzon megtekinthető! A porta körbekerített, 539 m2. Egy tégla építésű, beton aljzatú garázs (15.5 m2) és egy különálló, szintén téglából épült melléképület található a telken. A melléképületben műhely (13.6 m2), 2 fiókos ól (6.6 m2), az ólak előtt előtető (6.5 m2) és kinti WC van. Szilvafa, meggyfa, szőlőlugas, földieper biztosítja a gyümölcsellátást , a három örökzöd tuja pedig télen is üde színfolja az udvarnak. Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni! Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk, CSOK, kedvezményes lakáshitel, bankfüggetlen hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, kedvezményes energetika.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortosgarázskandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY