Eladó ház Döröske 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Döröske 80 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8256704
Referenciaszám: H491693
Feltöltve: ma

Döröske eladó családi ház 3 szobás: 26,5 millió Ft

26,5 millió Ft
331 250 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1119 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 83 851 Ft
Második évtől
109 943 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Döröske csendes, barátságos településén kínálunk eladásra egy igazán különleges ingatlant, amely ideális választás lehet középkorúak számára, akik új otthont keresnek, vagy befektetési lehetőséget fontolgatnak. Ez a 80 nm-es, felújítandó ház Vas vármegyében található és egy 1119 nm-es telken helyezkedik el. A három szobával rendelkező ingatlan tökéletes alapot biztosít a jövőbeli átalakításokhoz, hiszen bővítési lehetőség is adott, így az Ön igényei szerint alakíthatja ki álmai otthonát. A ház gázfűtéssel rendelkezik, ami kényelmes és gazdaságos megoldást kínál a téli hónapokban. Az ingatlan tehermentes, így azonnal birtokba vehető. A telken található egy kerti tároló is, amely praktikus helyet biztosít a kerti eszközöknek és egyéb használati tárgyaknak. Döröske ideális választás mindazok számára, akik szeretnének távolabb kerülni a város zajától, miközben minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető. A település biztonságos és csendes, ami különösen fontos lehet a családok számára. A közlekedési lehetőségek is kedvezőek: autóval könnyedén megközelíthetőek a közeli városok, míg a tömegközlekedési járatok is rendszeresen közlekednek, így a napi ingázás sem jelent problémát. A környék gazdag természeti adottságokkal rendelkezik, így a szabadidős tevékenységek szerelmesei is megtalálják a számításaikat. A közeli erdők és túraútvonalak ideálisak a természetjáróknak, míg a helyi közösségi programok és rendezvények remek lehetőséget biztosítanak a kikapcsolódásra és a társas kapcsolatok ápolására. Ez az ingatlan nem csupán egy ház, hanem egy lehetőség arra, hogy megvalósítsa álmait egy olyan környezetben, ahol a nyugalom és a természet közelsége garantált. A Falusi Csok támogatás keretein belül pedig még kedvezőbb feltételekkel válhat tulajdonosává, így érdemes ezt a lehetőséget kihasználni. Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal, vagy a vásárlási folyamattal kapcsolatban, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velem! Szívesen állok rendelkezésére, hogy segítséget nyújtsak az ingatlanvásárlás minden lépésében és biztosítsam, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg. Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól! Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rába László Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi Ferenc utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rába László Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi Ferenc utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY