Eladó ház Dorog 118 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dorog 118 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8198948
Referenciaszám: 712300109
Frissítve: 15 napja

Dorog eladó családi ház: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
677 119 Ft/m²
118 m²
Alapterület
2217 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Dorogon, a Csolnoki úton egy egyedi ingatlant. A 2217 nm-es terület besorolása a tulajdoni lap szerint gyümölcsös, ezáltal kifüggesztés köteles. Sajátossága, hogy a rajta álló épület irodaként van bejegyezve, de maximálisan alkalmas állandó lakhatásra, tulajdonosai jelenleg is ekként használják. A minőségi kovácsoltvas kapun belépve egy több autó befogadására alkalmas térkövezett parkolóra érünk.  Innen egy kőburkolattal díszített lépcső vezet a két szintes házhoz.   A ház Phorotherm téglából épült, a tetőt cserép fedi. Az összes hasznos alapterület 118 nm, melyet a bejárat előtti nagy méretű (kb 35 nm-es) fedett terasz egészít ki, mely vendégfogadásra, vagy sportolásra stb használható, de akár be is építhető, megnövelve ezzel a lakóteret. A földszinten helyet kapott egy előszoba, egy nappali-étkező, egy konyha, és egy fürdőszoba-wc. A belső design és berendezés a lakók modern ízlésére vall.  A felső szinten helyet kapott egy előtér és három külön nyíló szoba. A nyílászárók fából készültek, a tetőtéri ablakok Velux márkájúak. A szobákat laminált padlóval, a többi helyiséget járólappal burkolták. Az otthon melegéről központi fűtés gondoskodik, melyet anappaliban álló kandalló egészít ki, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, rengeteg lehetőséget rejt magában. Hasznosítható egyben lakóházként nagy udvarral, vagy saját részre irodaként, de akár bérbe is adható bármilyen célra. Hasznosításának csak a fantázia szab határt. Az udvar füvesített, rengeteg termő gyümölcsfa díszíti. Elhelyezkedését tekintve rendkívül jó, a város szélén, mégis jó közlekedéssel, akár üzleti célra is. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, avgy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon. Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Igény esetén teljeskörű hitelügyintézéssel, jogi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY