Eladó ház Dorog 66 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dorog 66 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8197725
Referenciaszám: 712300108
Frissítve: 15 napja

Dorog eladó családi ház 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
604 545 Ft/m²
66 m²
Alapterület
413 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Dorogon, a Dobó István utca patak felőli végén egy családi házat. A környék csendes, nyugodt, az utca ezen részét csak az ott lakók használják. Ezen a területen jellemzően négyes blokkok épültek. A hirdetett ingatlan is egy 1653 nm-es telek egy negyedét képezi. A házhoz tartozó 413 nm nagyságú udvar végében több tároló, és egy könnyűszerkezetes garázs áll.    A lakóház alapterülete 70 nm, helyet kapott benne egy előszoba, egy speiz, egy  fürdőszoba, konyha, és két egymásból nyíló szoba, mely kisebb átalakítás során akár külön nyílóvá is varázsolható. A vizes helyiségek burkolata járólap, a szobáké parketta. A nyílászárók a legtöbb helyiségben fából, a konyhában és a fürdőszobában műanyagból készültek, többségüket redőnnyel szerelték fel. A fűtésről gáz konvektorok gondoskodnak, a két szoba- illetve a konyha-fürdőszoba között egy -egy cserépkályha áll.  A  meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A ház részben alápincézett, a tetőt cserép fedi.  Az ingatlan minden közművel rendelkezik, saját mérőórákkal, nappali- és éjszakai áram is rendelkezésre áll. Az épület jelen állapotában is lakható, minden működőképes, de egy korszerűsítés, személyre szabás után meghitt otthonává válhat leendő lakójának. Az ingatlan számos lehetőséget rejt magában, az építési szabályzat szerint a telek 40%-ban beépíthető. A közelben óvoda, iskola, üzletek, Lidl, Spar, dohánybolt, buszmegálló, vasútállomás található. Ajánlom összeköltözőknek, családoknak, idősebb pároknak, akik örömüket lelik a kertgondozásban. Amennyiben hirdetésem felketette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon. Az ingatlan 1/1-es tulajdonú, tehermentes, a vételár kiegyenlítését követően azonnal birtokba vehető, előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Igény esetén teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel állunk ügyfeleink rednelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornagarázsvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY