Eladó ház Dörgicse 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dörgicse 70 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8185896
Referenciaszám: HZ077649-4698211
Frissítve: ma

Dörgicse eladó családi ház 2 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
570 000 Ft/m²
70 m²
Alapterület
198 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rusztikus, szerkezetkész, befejezésre váró parasztház Dörgicsén keresi kőfalakban és régi fa gerendákban fantáziát látó új tulajdonosát! A ház kívül már vakolva van, új ereszcsatornák, minőségi, új fa nyílászárók már építettek beépítve, aljzat szigetelése, betonozása is kész.. Gáz kivételével minden közmű a házban, de a teljes rendszerek kiépítése az új tulajdonosra vár. A ház beosztása mindenben megfelel egy modern nyaralóval szembeni igényenknek: nagy ajtókkal a teraszra nyíló nappali, étkező + konyha egy térben, hálószobából is megközelíthető fürdőszoba. Mindenhol a régi kőfalak köszönnek vissza, téglát csak a technológiailag szükséges mértékben alkalmaztak. A fagerendás födém felett még beépítetlen a padlástér. A ház alatt régi borospince található, régi és új funkcióra (pl. szauna) egyaránt alkalmas. A jelenleg még fedetlen kb 25 m2 méretű terasz egy pergolával kellemessé tehető. Az egész telek mindössze 198 m2, így a fűnyírás nem fog komoly feladatot jelenteni. Autóval az udvarra lehet beállni, de parkolhatunk az épület melletti szolgalmi útnál, vagy a csekély forgalmú utcán is. Dörgicsének ezen, Vászolyhoz közelebb eső fele rendkívül nyugalmas, a Balaton mindössze pár perces autót. Kedves Érdeklődő! További információk és megtekintés miatt elér a +36309004313 telefonon, vagy mailben! Keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
csendespince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Fehérváry Olympia Duna House - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 900 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Fehérváry Olympia Duna House - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 900 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY