Eladó ház Dörgicse 300 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dörgicse 300 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8073766
Referenciaszám: 43529
Frissítve: 17 napja

Dörgicse eladó családi ház 5 szobás: 159 millió Ft

159 millió Ft
530 000 Ft/m²
300 m²
Alapterület
1723 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 503 104 Ft
Második évtől
659 658 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 2481-es számú, rendkívül jó adottságokkal rendelkező, részben felújított autentikus PARASZTHÁZÁT DÖRGICSÉN. A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált DÖRGICSÉN található PARASZTHÁZ jellemzői: - az ingatlan egy valódi ritkaság , ami részben már fel lett újítva a régi kor jegyeit szem előtt tartva - 1723 m2 parkosított terület tartozik hozzá és két utcáról lehet megközelíteni ( csendes ,nyugodt környéken található ) - a parkosított területen három épület helyezkedik el ebből kettő közművekkel ellátott  - minden közű be van kötve ( víz, gáz, csatorna, villany, az internet lekötése az épület közelében lévő oszlopról megoldható ) - a legrégebbi épület a XVIII. század második felében épült és a mai napig őrzi a hagyományos építési motívumokat - 1850 környékén a főépület felújításon esett át , a fiatalabb épület 20-30 éve lett felújítva - a főépületben 2 szoba , füstös-konyha, fürdőszoba és egy közlekedő található ami korábban tornác volt és ez vissza is állítható ( az épület alatt egy kb. 18m2 boltíves borospincét is találunk ) - a már felújított épületben 2 szoba, fürdőszoba, konyha és egy nyári konyhának is alkalmas fedett tér található ami kiválóan alkalmas baráti beszélgetésekre ,szabadtéri főzésekre - az épületek padlástere is alkalmas lakótér kialakítására ( a kisebbik épület tetőszerkezete és héjazata teljes felújításon esett át ) - családi háznak, nyaralónak vállalkozásra rendkívül jó választás lehet a kiváló lokációja és adottsága miatt - az ingatlan per és tehermentes , rendezett tulajdoni háttérrel rendelkezik - Dörgicse kedvelt települése a Balaton-felvidéknek - Dörgicse Balatonakalitól körülbelül 5 kilométerre északnyugatra helyezkedik el, a Balaton-felvidék középső, Balatonfüred és Badacsony közti szakaszára jellemző, a tóparti hegysor mögött kialakult márgás alapkőzetű medencék egyikében, amit a település után Dörgicsei-medencének neveznek - Amennyiben a 2481 -es számú a CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált DÖRGICSÉN található PARASZTHÁZ vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon:  06 20 378 3810                                                                   " CasaNetWork-A civilizált ingatlanértékesítés artériája ! "

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Építés éve:
1780
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai András CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai András CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY