Eladó ház Dömsöd 164 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dömsöd 164 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8230648
Referenciaszám: M287223
Feltöltve: 13 napja

Dömsöd eladó családi ház 3 szobás: 67,9 millió Ft

67,9 millió Ft
414 025 Ft/m²
164 m²
Alapterület
2084 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 214 847 Ft
Második évtől
281 703 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dömsödön eladó egy felújított, nappali+ 2 szobás, alápincézett családi ház+ üzlethelyiség. A ingatlanhoz egy nagy méretű, 2084 m2-es, minden oldalról kerítéssel védett udvar tartozik. A sarkon elhelyezkedő ingatlan több lehetőséget rejt magában, akár egy másik ház is építhető rá, vagy a telek egy része akár külön is értékesíthető. A kiváló elrendezésű ház téglából épült és egy előszoba, nagy alapterületű nappali+étkező+konyha, 2 külön bejáratú szoba, fürdőszoba+ WC került kialakításra benne. Baráti és családi összejövetelekre a kertre néző fedett terasz nyújthat lehetőséget. A lakószint fűtött alapterülete 86 m2. Az összközműves ingatlan teljes alapterülete alatt nagy belmagasságú, száraz, gépkocsik tárolására is alkalmas szuterén található. A ház jól megépített, masszív, statikailag kiváló állapotban van. Az elmúlt időszakban a felújítása során az alábbi munkák lettek elvégezve: a tető teljes szerkezetének és a héjazat cseréje, az elektromos- és vízhálózat cseréje, modern műanyag hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, a fürdőszoba komplett felújítása, valamint megújultak a hideg és meleg burkolatok is. Emellett új kondenzációs gázkazán és modern radiátorok kerültek beépítésre. Így már csak a belső festés és esetleg a külső szigetelés maradt hátra. A vételár tartalmazza a ház mellett, kereskedelmileg rendkívül kedvező helyen található felújított állapotú 70 m2-es üzlet és raktárhelyiséget is. Az ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetően az üzletek, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, óvoda, piac, helyi és helyközi buszjáratok megállója pár perc sétával elérhető. Igény esetén a vásárláshoz az OTP Bank személyre szabott kedvezményes finanszírozási ajánlataival, valamint díjmentes hitel és CSOK+ ügyintézéssel nyújtunk segítséget. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Tibor Dunaharaszti Bocskai utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 954 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Tibor Dunaharaszti Bocskai utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 954 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY