Eladó ház Dömsöd 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dömsöd 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8174839
Referenciaszám: HZ051419-4676959
Frissítve: 1 hónapja

Dömsöd eladó családi ház 3 szobás: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
423 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
800 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 266 Ft
Második évtől
140 644 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyaraljon és pihenjen az év bármely napján! Dömsödön megvételre kínálok egy 800nm-es körbe kerített telken lévő, 80nm-es családi házat, amely a Duna folyótól mindössze 100m-re található! A 2023-ban teljes felújításon átesett minimál stílusú otthonban minden megtalálható, ami egy család számára szükséges. Két szoba, nappali, étkező, konyha, spejz fürdőszoba, illetve egy tetőtér, ahol csak a válaszfalakat kell elhelyezni. A 30nm-es tetőtérben kialakításra került egy közel 12nm-es terasz, amit ha leendő tulajdonos körbe kerít, tökéletes helyszíne lehet a meghitt családi beszélgetéseknek. Az ingatlan különlegessége, hogy az egyik szoba, a tulajdonos saját kezű munkájának gyümölcse, amely könnyű szerkezetes, borovi rönkfából épült. Szigetelés az egész ingatlanon megtalálható, ami 15 cm-es kőzetgyapot hőtükörfóliával és pára áteresztővel. Fűtéséről kandalló és infrapadlófűtés gondoskodik, a melegvízet villanybojler szolgáltatja. A közművek közül vízzel, villannyal és csatornával rendelkezik. Biztonságról riasztó - kamera rendszer gondoskodik, és egyből a közeli rendőrörsön jelez. Az udvar első részében 38nm-es garázs kapott helyet, valamint a hátsó részben gondozott konyhakert került kialakításra, amelynek öntözése fúrt kútról megoldott. A településen bölcsőde, óvoda, iskola, egészségügyi intézmények, önkormányzati hivatal, éttermek, kávézók, bevésárlási lehetőségek számos választéka megtalálható. Jöjjön el velem és nézzük meg együtt! Keressen bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
I
csendeshőszigeteltriasztókandallóredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szekeres-Tóth Szilvia Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 30 432 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szekeres-Tóth Szilvia Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 30 432 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY