Eladó ház Dömös, Dózsa György út 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dömös, Dózsa György út 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7973678
Referenciaszám: HZ071974
Frissítve: 22 napja

Dömös eladó családi ház: 39,8 millió Ft

39,8 millió Ft
248 750 Ft/m²
160 m²
Alapterület
253 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 125 934 Ft
Második évtől
165 122 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
DÖMÖS, 2 ÜZLET, KÖZPONTI HELY, PÁLYÁZATI PÉNZBŐL IS!!!Eladásra kínálok Dömös központi részén, téglaépítésű, szép állapotú, tulajdoni lapja szerint 'Kivett üzlet, udvart'  megnevezésű épületet, 160nm hasznos térrel, 253m2-es telken!!!Két külön üzletből áll az ingatlan, egymás folytatásaként, panorámával a Dunát kísérő Szent Mihály hegyre, Remete-barlangra. *Első üzlet: Alapterülete: 55m2, egy nagy eladótérrel, két WC-vel, konyha résszel és egy  nagy, 40 m2-es, igényesen megépített, masszív  fedett terasszal.Emeleti része szintén ekkora alapterületű, szép állapotú, egy légterű terület. A sarokban kialakítottak egy mosdót a lépcső feljárónál.Minden helyiség járólappal  burkolt, fűtését gázkonvektor adja. Régen egyik legkedveltebb kocsmája volt Dömösnek, jelenleg nem üzemel, várja leendő tulajdonosát.*Második üzlet: Közvetlen folytatásaként épült az elsőnek. Két bejárattal rendelkezik. Végig fedett járda rész kíséri az épület teljes hosszában. Itt két nagyobb teret alakítottak ki (16m2 és 28m2), boltíves átjárón tudunk egyik részből a másikba átmenni. Mindegyik részhez tartozik egy kis raktár és egy WC is helyet kapott. Fűtését elektromos fűtőpanellel oldották meg.Sokáig kisbolt/zöldségesként működött, jelenleg tárolásra használják. Ha pályázati pénzből szeretne, akár kulturális/szabadidős/oktatási/rehabilitációs/kávézós tevékenységet, itt az alkalom! Sok lehetőséget tartogat az ingatlan.Télen-nyáron egyre felkapottabb a Falusi-turizmusa, Duna menti, csodálatos környéke, kitűnő Rám étterme, a Rám-szakadékhoz jövet-menet. :)Ha  tervei között hasonló ingatlan szerepel, várom érdeklődő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1993
Erkély:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gibizer Gabriella Duna House - Esztergom, Lőrinc utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 952 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gibizer Gabriella Duna House - Esztergom, Lőrinc utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 952 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY