Eladó ház Domony 95 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Domony 95 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8285315
Referenciaszám: HZ084691
Feltöltve: 1 napja

Domony eladó családi ház 2 szobás: 35,6 millió Ft

35,6 millió Ft
374 737 Ft/m²
95 m²
Alapterület
1808 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 112 645 Ft
Második évtől
147 697 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálunk Domony fő útján egy 95 nm-es vályok és tégla szerkezetű családiházat 1808 nm-es telken.A kádárkorca házban radiátoros fűtés van, amelyet gázcirkó, illetve vegyestüzelésű kazán is vezérel.Az ingatlanban víz, villany és gáz bevezetésre került, a csatorna a telekhatáron.A házben kialakításra került- 2 szoba,- hall,- konyha étkezővel, - kamra, -- fürdőszoba WC-vel, - pince amelyet a kamrán keresztül lehet megközlíteni,- kamraKülső bejárattal érhető el a kazánház és a nyárikonyha.Építés éve 1958, tervrajzokkal rendelkezik az ingatlan.Az utóbbi 10 éven belül a két első szoba ablakait hőszigetelt ablakokra cserélték, valamint a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó.A kert rendezett, karbantartott, néhány gyümölcsfa, szőlő, bogyós bokrok találhatók.Domonyból autóbusszal, illetve vasúttal úgy a főváros,valamint akár a szomszédos Aszód, Gödöllő is megközelíthető. Autóval az M3 autópályán, illetve a 3. sz főúton könnyedén elérhető a főváros is.Domony dinamikusan fejlődik, egyre kedveltebb a városból kiköltözők számára, szépen felújított lakóházakkal, illetve újépítésű inagtalanokkal találkozhatunk lépten nyomon. Az Önkormányzat a tankerülettel karöltve biztosítja a korosztálynak megfelelő óvodai, iskolai ellátást. Az egészségügyi szolgáltatás is biztosított. A művelődési ház minden korosztály számára kikapcsolódási lehetőséget kínál. Bízom benne, hogy felkeltettem az érdekődését és időpontot egyeztetve az ingatlan együtt megnézhessük.Hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1958
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisbalázsné Ujhelyi Magdolna Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 758 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisbalázsné Ujhelyi Magdolna Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 758 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY