Eladó ház Domony 194 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Domony 194 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8225866
Referenciaszám: H490308
Feltöltve: 17 napja

Domony eladó családi ház 6 szobás: 94,5 millió Ft

94,5 millió Ft
487 113 Ft/m²
194 m²
Alapterület
734 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 299 015 Ft
Második évtől
392 061 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy igazi családi otthonra vágyik? Akkor ez a tágas és természet közeliingatlan a tökéletes választás! Az ingatlan Pest vármegyében, Domonyvölgyön található, csendes és rendezett utcában. A 194 nm-es ház egy 734 nm-es telken áll, 6 szobával és 2 fürdőszobával rendelkezik. Az ingatlan vegyesfalazatú, 2019-ben csatolták a tégla felépítményhez hozzá, az ytongból épült részt, így az új tulajdonosnak felújítási költsége alig lesz. Az ingatlan állapota jó, hőszivattyús fűtéssel és klímával rendelkezik, valamint 12 cm-es dryvit szigetelést kapott az ingatlan 2019-ben, így a rezsi költségeket is alacsonyan lehet tartani. Az amerikai konyhás nappali konyhaszigettel összekötve egy igazi családi tér, ahol a család együtt töltheti az időt. Az ingatlan panorámája lenyűgöző a saját medencés kertre, ami egy olyan hely, ahol a család pihenhet és élvezheti a nyári napokat. A környék csendes és biztonságos, ideális az újonnan beköltözőknek. A közlekedési lehetőségek jók, így akár autóval, akár tömegközlekedéssel is könnyen elérhető az ingatlan, a legközelebbi buszmegálló 10 perc sétára található az ingatlantól. Autóval Gödöllő 5 percre található Domonyvölgytől, ahol nagyobb bevásárlási lehetőségek, illetve óvoda és iskola is található. Ha egy igazi otthont szeretne, akkor ez az ingatlan a tökéletes választás. Keressen minket bizalommal megtekintés és további információk esetén.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Benyus Bianka Otthon Centrum - Gödöllő - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Benyus Bianka Otthon Centrum - Gödöllő - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY