Eladó ház Dombóvár 117 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dombóvár 117 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8263277
Referenciaszám: 170838-4743536
Frissítve: 3 napja

Dombóvár eladó családi ház 3+1 fél szobás: 27,5 millió Ft

27,5 millió Ft
235 043 Ft/m²
117 m²
Alapterület
807 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 015 Ft
Második évtől
114 092 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170838 hivatkozási számú dombóvári családi ház. Eladó családi ház Dombóvár egyik legkedveltebb részén! Újdombóvár városrészben, egy 807 m²-es, széles,előnyős elhelyezkedésű telken egy 117 m²-es, téglaépítésű családi ház keresi új tulajdonosát! Az ingatlanhoz tartozik több kiváló állapotú melléképület is, valamint egy garázs, amely korábban üzlethelyiségként működött – ha vállalkozásban gondolkodsz, ez újra kihasználható lehetőség, mivel a közelben több üzlet és vegyeskereskedés található. Az otthon elrendezése: előtér, világos nappali, fürdőszoba és WC, éléskamra, tágas konyha étkezővel, mosókonyha, előszoba, két méretes szoba. Fűtés: Az ingatlan fűtése jelenleg gázkonvektoros, amely korszerűsítést igényel, de a cserépkályha is tökéletes megoldás lehet. Bár az ingatlan néhány éve lakatlan, állapota stabil, és egy kis frissítés után az új tulajdonos álomotthona lehet! Állapot: A ház külső megjelenése kifogástalan, belső terei viszont némi felújítást igényelnek, hogy teljes mértékben kihozhassák a benne rejlő lehetőségeket. Tökéletes választás lehet egy nagyobb család számára, akik gyönyörű, otthonos környezetet keresnek. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó dombóvári családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170838Az Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (héra)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsjó közlekedésűcsendesgardróbmelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Dániel Open House - Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 490 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Dániel Open House - Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 490 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY