Eladó ház Dombóvár 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dombóvár 90 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8247837
Referenciaszám: M288011
Feltöltve: 6 napja

Dombóvár eladó családi ház 3+1 fél szobás: 22,9 millió Ft

22,9 millió Ft
254 445 Ft/m²
90 m²
Alapterület
541 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 460 Ft
Második évtől
95 007 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Dombóvár legkedveltebb részén, természetközeli környezetben! Dombóvár egyik legkeresettebb, családi házas övezetében kínálunk eladásra egy masszív, kőlábazatos, 4 szobás, felújítandó házat. Az ingatlan kiváló választás mindazoknak, akik szeretnék saját ízlésük szerint alakítani álmaik otthonát egy nyugodt, természetközeli környéken. Az ingatlan főbb jellemzői: 4 szoba, közlekedő, fürdő+wc, konyha, kazánház, pince és garázs tartozik hozzá. A ház tégla falazatú, 40 cm vastag falakkal rendelkezik, ami biztosítja a tartósságot és a stabilitást. A tető állapota kifogástalan, így erre nem lesz gondja a leendő tulajdonosnak. A fűtés központi rendszerű, vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, a fűtési időszak költsége 200-300 ezer forint körül mozog. A telek teraszos kialakítású, szépen parkosított, a kert végében pedig egy konyhakert található, ahol saját termesztésű zöldségeit gondozhatja. Közművek: A ház rendelkezik víz-, villany- és csatornabekötéssel, a gáz az utcában található, így a közművek szempontjából teljesen ellátott az ingatlan. Felújítási lehetőségek: A ház fürdőszobája néhány évvel ezelőtt teljes felújításon esett át, így a vezetékek, burkolatok és szaniterek vadonatújak, modern megjelenésűek. A többi helyiség ugyan felújítást igényel, de ez remek lehetőséget nyújt arra, hogy az új tulajdonos egyéni igényei szerint formálhassa az otthont. Környezeti adottságok: Az ingatlan elhelyezkedése ideális, hiszen a közelben minden fontos szolgáltatás, iskola, óvoda, orvos, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség könnyen elérhető, emellett a helyi buszjáratok megállói is karnyújtásnyira találhatók. Finanszírozási lehetőség: Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető, így anyagilag is kedvező lehetőséget kínál azok számára, akik szeretnének egy stabil, értékálló házat vásárolni jó környéken. Kinek Ajánlom: Ez a ház azoknak szól, akik értékelik a jó környezetet és egy felújítás során szívesen formálnák saját ízlésükre jövőbeli otthonukat. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Ráksi Fő utca 18 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Ráksi Fő utca 18 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY