Eladó ház Dombóvár 62 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dombóvár 62 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8241067
Referenciaszám: HZ080718
Feltöltve: 3 napja

Dombóvár eladó családi ház 2 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
482 258 Ft/m²
62 m²
Alapterület
607 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ DOMBÓVÁRON, AMIBE MÁR CSAK KÖLTÖZNI KELLDombóvár városa minden korosztály számára kiváló programlehetőségeket kínál. A közelben megtalálhatók különböző boltok, oktatási intézmények, egészségügyi központok, valamint számos szabadidős tevékenységre is lehetőség van. A város a természet kedvelőinek is tökéletes választás, hiszen a környék számos kirándulási és túrázási lehetőséget biztosít. Mindezek mellett Dombóvár közlekedési kapcsolatai is kiválóak. Ha egy csendes, mégis minden kényelmet kielégítő otthonra vágyik, ez a dombóvári ingatlan kiváló választás lehet.Az igényesen felújított, téglaépítésű családi ház Dombóvár csendes, mégis belvároshoz közeli részén helyezkedik el. A házat a mai trendeknek megfelelően újították fel. A jó fényviszonyoknak köszönhetően minden helyiség világos és tágas. Az ingatlan fűtéséről egy új parapetes gázkazán gondoskodik, valamint a hangulatos meleget egy cserépkályha biztosítja a közös helységekben. A melegvízről egy új Ariston villanybojler gondoskodik. A külső 5 cm-es szigetelés, az új műanyag nyílászárók, valamint a felújításkor kiépített új víz- és villanyvezetékek hozzájárulnak az ingatlan energiatakarékosságához és a rezsiköltségek csökkentéséhez.Az otthon színvonalát új hideg-meleg burkolatok emelik, melyek modern és ízléses megjelenést kölcsönöznek az ingatlannak. A telek parkosított és gondozott, ami ideális helyszín családi és baráti összejövetelekhez vagy csak egy nyugodt pihenéshez. A melléképületek további tárolási lehetőséget vagy hobbitevékenységeknek adnak teret. A tetőszerkezet hibátlan állapotú, cserép fedéssel.Az ingatlan tulajdonviszonya rendezett, per és tehermentes. Az ingatlan hitelezhető, melyben irodánk teljes körű segítséget nyújt!  A vételár kifizetését követően azonnal birtokba vehető!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Janka Georgina Duna House - Dombóvár, Hunyadi tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 321 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Janka Georgina Duna House - Dombóvár, Hunyadi tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 321 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY