Eladó ház Dombóvár 124 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dombóvár 124 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8218874
Frissítve: 17 napja

Dombóvár eladó családi ház 4+1 fél szobás: 39,5 millió Ft

39,5 millió Ft
318 548 Ft/m²
124 m²
Alapterület
782 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 124 985 Ft
Második évtől
163 877 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dombóvár kedvelt városrészében, Újdombóváron eladóvá vált egy 124 négyzetméteres, 4 és fél szobás, nappalis, fedett teraszos, gázcirkós, redőnyözött, csatornázott családi ház. Az 2016-os felújítás során megújult a fürdőszoba, kazettás álmennyezetet kapott az alsó szint, a fűtést korszerűsítették. Az utóbbi pár évben a modernizálás tovább folytatódott: mind a két szint új kerámia burkolattal lett lerakva, a rezsicsökkentés jegyében a régi elöregedett nyílászárók helyett hőszigetelt ajtókat, ablakokat építettek be, a gázbojler teljes felújításon esett át, a fűtéscsövek cseréje megtörtént, a tető héjazata megújult (új tetőléc,új fólia, új cserép, új csatorna), a külső falazat javítása, festése. A ház melegéről fali gázkazán gondoskodik, de a rendelkezésre álló vegyestüzelésű kazánnal is lehetséges lenne a fűtés. A 782 négyzetméteres parkosított, kert résszel is rendelkező telek aknás garázsnak, nyári konyhának, kazánháznak, tárolónak is helyet ad. Ez a felújított, központi fekvésű (50 m-en belül: buszmegálló, élelmiszerbolt, dohánybolt, húsbolt, 400 m-en belül étterem, általános iskola, óvoda, posta, boltok, üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, kórház stb.) családi ház kiváló választás azoknak a családoknak akik egy szerethető otthonra vágynak. Dombóvár városhoz tartozó Gunarasi Strand- és Gyógyfürdő méltán kedvelt turisztikai célpont. Dombóvárt Gunarasfürdővel egy 5 km hosszú, erdősávval határolt, biztonságos, kerékpárút is összeköti. CSOK igénybe vehető! Ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek az ingatlanügylet során. Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot! Kérdésével, időpont egyeztetéssel, forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
G

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Városi Ingatlan Portál Az iroda összes hirdetése
+36 20 561 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Városi Ingatlan Portál Az iroda összes hirdetése
+36 20 561 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY