Eladó ház Dombóvár 63 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dombóvár 63 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8002680
Frissítve: 6 hónapja

Dombóvár eladó családi ház 2 szobás: 32,9 millió Ft

32,9 millió Ft
522 222 Ft/m²
63 m²
Alapterület
1103 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 101 Ft
Második évtől
136 495 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tolna vármegye kiváló infrastruktúrával rendelkező, biztonságos kisvárosában Dombóváron, a belvárosának egyik legkedveltebb utcájában, nagyon jó lakókörnyezetben eladóvá vált egy tégla építésű, 63 m²-es, 1 hálószobás (+ 1 hálószoba könnyen kialakítható), nappali/étkezős, fedett teraszos, csatornázott ház. A felújítások 2004-ben kezdődtek a fürdőszobával és a tetővel, a víz- és villanyvezetékek cseréjével, a gázfűtés kiépítésével, külső hőszigeteléssel, a régi elöregedett ajtók, ablakok helyébe hőszigetelt nyílászárók kerültek, a nappali és az étkező laminált padlóval lettek lerakva, az utóbbi években pedig riasztórendszer lett bekötve. A családi ház ideális hőmérsékletéről a téli napokon egy fali gázkazán gondoskodik, de a pár éve felszerelt minőségi klíma is jó szolgálatot tehet, legyen szó fűtésről vagy hűtésről. Az 1103 m²-es, gyümölcsfákkal, tujákkal, virágzó növényekkel beültetett telek belvárosi viszonylatban nagy értéknek számít, már csak azért is, mert itt a 30%-os beépíthetőség közel sincs kihasználva. Elektromos kapuval, két garázzsal és pincével is rendelkezik az ingatlan. A város tömegközlekedése nagyon jónak mondható. Kaposvár 27 km, Pécs 45 km, Szekszárd 68 km. Dombóvárt a Gunarasi Gyógy-és Élményfürdővel egy 5 km hosszú, erdősávval határolt, biztonságos, kerékpárút is összeköti. http://www.gunarasfurdo.hu/ Ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek az ingatlanügylet során. Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot! Kérdésével, időpont egyeztetéssel, forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Városi Ingatlan Portál Az iroda összes hirdetése
+36 20 561 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Városi Ingatlan Portál Az iroda összes hirdetése
+36 20 561 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY