Eladó ház Döbrököz, Tisza utca 64 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Döbrököz, Tisza utca 64 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8284807
Referenciaszám: HZ066200
Feltöltve: 6 napja

Döbrököz eladó családi ház 3 szobás: 5,5 millió Ft

5,5 millió Ft
85 938 Ft/m²
64 m²
Alapterület
4518 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Döbrököz egy békés település, amely gyönyörű természeti környezetben, tiszta levegőjű, nyugodt atmoszférájú helyen kínál lehetőséget az otthonteremtésre. A közösség barátságos, a környező táj pedig számos szabadidős tevékenységre ad lehetőséget, mint például túrázás, kerékpározás. Ha egy csendes, természetközeli helyen szeretné megtalálni új otthonát, Döbrököz tökéletes választás lehet az Ön számára. Eladásra kínálok egy felújítandó parasztházat gyönyörű környezetben, Döbrököz szívében. Az ingatlan egy gazdálkodásra alkalmas, 4518 m2-es telken fekszik. A ház vegyes falazatú, cserép héjazatú és cserépkályhával fűthető, mely meghitt hangulatot és kellemes hőérzetet biztosít a hidegebb hónapokban. A jó fényviszonyoknak köszönhetően a nappali tér világos és barátságos, ideális helyszíne lehet a családi és baráti összejöveteleknek. Az ingatlan közel esik a központhoz, így minden fontos létesítmény könnyen és gyorsan elérhető, mégis csendes, nyugodt helyen található, ami ideálissá teszi azok számára, akik a városi nyüzsgést szeretnék elkerülni, de nem akarnak lemondani a kényelmes élethez szükséges szolgáltatások elérhetőségéről. A házhoz tartozik egy masszív tégla építésű istálló, ami állattartásra vagy akár műhelyként is funkcionálhat, továbbá egy pince, amely kitűnő borok tárolására, vagy élelmiszerek hűvös helyen való megőrzésére. A nyári konyha lehetőséget ad a kerti partik és a szabadtéri főzés élményének élvezetére, miközben a természet közelsége nyugalmat és kikapcsolódást biztosít. Az ingatlan per és tehermentes, rendezett tulajdonviszonyú. A teljes vételár kifizetése után azonnal birtokba vehető!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornakomfortoskocsibeállókertkertkapcsolatosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágospanorámaétkezőkamrateraszpincemelléképületbútorozottvízórásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Janka Georgina Dombóvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 321 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Janka Georgina Dombóvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 321 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY