Eladó ház Dobri 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dobri 90 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8191628
Referenciaszám: 472760
Frissítve: 26 napja

Dobri eladó családi ház 3 szobás: 26 millió Ft

26 millió Ft
288 889 Ft/m²
90 m²
Alapterület
5915 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 82 269 Ft
Második évtől
107 869 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő, Eladásra kínálom Dobriban, közel a határhoz, ezt a szépen, igényesen felújított összesen 90 nm hasznos alapterületű házat. Az ingatlan, jelenleg már majdnem kész, beköltözhető állapotban van. Egy két esztétikai munka befejezése még hátra van és a központi fűtést biztosító kazán még nem került beépítésre. A víz hálózat, a villamos hálózat, a gáz, tehát a ház teljes gépészete ki lett cserélve. A felújítás során a padlófűtés kiépítése is megtörtént. A nyílászárók újak, a tető is új (zsindely) és az eresz csatornák is ki lettek cserélve. A ház 20 cm vastagságú szigetelést is kapott. A ház konyha része alatt egy 20 nm nagyságú száraz pince található, melyet kívülről lehet megközelíteni. A felosztása a következő: egy előtér, amit egy közlekedő rész követ, onnan nyílik kettő nagyobb szoba, egy tágas fürdőszoba, egy világos konyha + étkező rész, de akár nappali részként is használható. A 5915 nm nagy udvaron található még melléképület, melyek egy kisebb szépészeti javítással akár tárolásra, de állat tartásra is remek lehetőséget biztosítanak. Az öntözés ásott kútból lehetséges. A telek jelenleg kicsit elhanyagolt, de ha Valaki beleszeret a házba és lát lehetőséget a hozzá tartozó melléképületbe és a területbe remek választás lehet gazdálkodni vágyóknak, nagy családosoknak egyaránt. Ha további kérdése van vagy szeretné megtekinteni az ingatlant keressen bátran.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
amerikai konyhapincemelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Fanni Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 489 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Fanni Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 489 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY