Eladó ház Doboz 156 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Doboz 156 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8227807
Referenciaszám: M228599-4731254
Frissítve: 5 napja

Doboz eladó családi ház 3 szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
178 846 Ft/m²
156 m²
Alapterület
710 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 88 280 Ft
Második évtől
115 751 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békés megye, Doboz csendes utcájában folyamatosan karbantartott, igényes családi házat kínálok eladásra. A tégla falazatú, 164,16 m2-es alapterületű ingatlan 710 m2-es telken helyezkedik el. A ház 2002-ben épült, azóta is szépen karbantartott, gondozott. Az ingatlanban jelenleg 3 tágas szoba, nappali, konyha-étkező, kamra, előszoba, közlekedő, fürdőszoba, külön WC helyiségek kerültek kialakításra. Ám padlás beépíthető, szerkezetkész állapotban van, így több generáció együttélését is biztosíthatja. A parkettázott szobák külön nyílnak. Egyedileg gyártott fa ablakok lettek beépítve. Fekvésének köszönhetően, napfényes, világos. Jó elosztású, tágas helyiségek kellemes térérzetet biztosítanak. A csendes nyugodt környék, a hangulatos kis kert udvar, nyugodt otthona lehet Önnek, mely megvásárlás után azonnal költözhető. Az ingatlantól nem messze buszmegálló, posta, gyógyszertár, óvoda található. A településhez több nagyobb város is közel található: Békéscsaba, Gyula, Nagyszalonta (RO), Mezőberény. Ajánlom első otthonukat kereső családoknak, de minden korosztály számára kítűnő választás lehet. Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető. Az ingatlan megvásárlásához babaváró hitel, CSOK és egyéb kedvező kamatozású hitelek igényelhetők,melynek díjmentes ügyintézését vállaljuk. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
G
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Sándor OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 220 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Sándor OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 220 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY