Eladó ház Doboz 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Doboz 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8224987
Referenciaszám: 170387
Frissítve: 13 napja

Doboz eladó családi ház 4 szobás: 47,2 millió Ft

47,2 millió Ft
34 579 Ft/m²
160 m²
Alapterület
1365 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 149 349 Ft
Második évtől
195 823 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170387 hivatkozási számú dobozi családi ház. A dobozi családi ház jellemzői: - 2012 től- folyamatosan épült, tégla falazatú beton lábazaton, - 10 cm szigetelésű nemes vakolattal ellátott - a telek 1365 m2, ebből az épület 160 m2 lakótér - a telken található még tégla falazatú melléképület, és garázs, elektromos kapuval - a kertben számtalan termő gyümölcsfák találhatók - kiülős grillező és bográcsozó helyet is ki lehet alakítani - a családi ház szerkezetileg kitűnő új állapotú - műanyag nyílászárókkal, redőnyökkel felszerelt - a fűtést gázkazán és vegyes tüzelésű kazán egyaránt kialakított padló fűtés - bevezetésre került az ipari áram is - az ingatlan teljes közművel rendelkezik, gázcsonk a telken belül - a közelben található autóbusz-pályaudvar, benzinkút, óvoda, iskola, több szupermarket, kormány- és földhivatal - Doboz belvárosa néhány perces sétával elérhető - a családi ház új épitésű állapotban van - az ingatlan még  költözésig befejezésre vár. - az ingatlan teljes terv dokumentációval és minden hivatalos engedélyekkel rendelkezik. Kihagyhatatlan ajánlat azoknak, akik teljesen új építésű ingatlant keresnek. - a belső burkolatok színre festése egyénileg az új tulajdonos ízlése alapján történik Ha felkeltette érdeklődését keressen bizalommal, és tekintsük meg együtt Szucsik István Kiemelt Ingatlanértékesítő +36202633449 Kérem tekintse meg az ingatlanról készült képeket, magukért beszélnek Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó dobozi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #170387 Az Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2012
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szucsik István Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 263 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szucsik István Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 263 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY