Eladó ház Doboz 106 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Doboz 106 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8073029
Referenciaszám: M271911
Frissítve: 20 napja

Doboz eladó családi ház 4 szobás: 13,34 millió Ft

13,34 millió Ft
125 802 Ft/m²
106 m²
Alapterület
1073 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 42 194 Ft
Második évtől
55 324 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békés vármegyében, Békéscsabától 9 km-re, Dobozon csendes utcában családi házat kínálok megvételre. Az 1998-ban épült ház 1073m2-es telken helyezkedik el. A beton alappal, tégla falazattal rendelkező ingatlan földszint-tetőtér kialakítású, 106m2 alapterületű. A földszinten található egy tágas konyha és étkező helység, egy kamra, egy fürdőszoba és egy nagy nappali, amiből két világos szoba nyílik. A nappaliból induló lépcsőn juthatunk fel a tetőtérbe, ahol egy előtér, egy tágas szoba, és még egy kisebb helység található. A fürdőszoba, a konyha járólappal, míg a nappali és a földszinti szobák hajópadlóval burkoltak. A tetőtér helységeiben padlószőnyeget tettek le. Hideg napokon a ház fűtése és a melegvíz ellátása kombi cirko gázkazánról biztosított radiátoros hőleadással. A ház mögött egy könnyű szerkezetes melléképület található, amelyet tároló helységnek használtak, de akár műhely vagy garázs is kialakítható belőle. A kert mérete miatt gyümölcsös vagy konyhakert telepítésére is alkalmas, de akár állatot is lehet tartani. Kiváló lehetőség ez a ház a csendes, nyugodt környezetet kedvelőknek. A tágas terek és a szobák száma miatt akár nagyobb családoknak is kényelmes otthona lehet. Az ingatlan tehermentes, és azonnal költözhető! Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal! Előre egyeztetetett időpontban megtekinthető. Az adásvételhez az ügyvédi támogatást biztosítjuk. Az OTP bankcsoport kedvező kamatozású hiteleit ajánljuk, melyhez a díjmentes és gyors ügyintézést vállaljuk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1998
Terasz:
5,2 m²
Energetikai besorolás:
GG (2016-2023-as besorolás)
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Mlinár-Kőrösi Katalin Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 540 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Mlinár-Kőrösi Katalin Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 540 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY