Eladó ház Doba 71 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Doba 71 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8235732
Referenciaszám: M287030-4736689
Frissítve: 3 napja

Doba eladó családi ház 2+1 fél szobás: 9,5 millió Ft

9,5 millió Ft
133 803 Ft/m²
71 m²
Alapterület
1934 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 30 060 Ft
Második évtől
39 414 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veszprém vármegyében, Dobán, 67 m2-es családi ház a Somló-hegy lábánál eladó. A Somló a legkisebb magyarországi történelmi borvidék, a hegyen 23 pincészet várja különböző szolgáltatásokkal, programokkal az érdeklődőket. Az eladó ingatlan két szoba, nappali, tároló, fürdő, konyha elosztású. Fűtés jelenleg kályhával lehetséges. A telek 1934 m2-es, gyümölcsfák, ásott kút, 14 m2 külön pince és akár állattartásra is alkalmas melléképület is található rajta. A település rendezett, összetartó, barátságos emberekkel. A faluban óvoda és kisbolt működik. Az iskolásokat iskolabusz viszi az általános iskolába. A településen találjuk az Erdődy-kastélyt és a megújult angolparkját. 90 hektáros vadregényes park óriási famatuzsálemekkel, kanyargó sétautakkal, csörgedező patakkal, kecses hidakkal és tóban tükröződő kastéllyal várja a látogatókat. A település Devecsertől 13 km-re, Ajkától 23 km-re található. Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését, vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan. Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők szolgálatára. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György OTPip - Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György OTPip - Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY