Eladó ház Diósjenő 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Diósjenő 60 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8204363
Referenciaszám: virag.edina.rds@gmail.com
Feltöltve: 1 hónapja

Diósjenő eladó családi ház 2 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
331 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
1426 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 967 Ft
Második évtől
82 561 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Diósjenőn, egy felújítandó, tornácos parasztház, nagy telekkel! Az ingatlan ideális lehet állattartásra, gazdálkodásra, de sok más lehetőség is rejlik benne, jöjjön el és nézze meg személyesen! Valójában két helyrajzi számon szereplő ingatlan kerül eladásra egy áráért! /A két ház számon szereplő ingatlan igény szerint egybevonatható!/ A "fő" ingatlan egy 1426 m2-es telken található 60 m2-es családi ház. A családi házban található 2 egybenyíló szoba, egy konyha, fürdőszoba és a WC egy helyiségben található. A ház fedett tornácáról nyílik egy kamra illetve egy fatároló helyiség. A ház 1950 körül épült, falazata vályogtégla, a tető cseréppel lett lefedve. A nyílászárók fából készültek. A belső szobában hajópadlóval, a nappali, konyha és a fürdőszoba járólappal lett burkolva. A házban található víz, csatorna, villanyáram. Gáz az utcában található. A fűtés cserépkályhával és vaskályhával megoldott, a meleg vízről bojler gondoskodik. A kisebb ingatlan 167 m2 -es telek, kis házzal. A tulajdoni lap szerint, gazdasági épületként szerepel. A ház 28 m2-es, vályog épület cserép tetővel, állapota erősen felújítandó, vagy bontandó. 2 helyiségből áll, a ház külön villanyórával rendelkezik, víz nem található benne. Az udvaron van egy gyűrűs kút, amely búvárszivattyúval kiválóan működtethető, A kertben található még szőlő, diófa, körtefa. Illetve egy tárolónak alkalmas vályog építésű épület. Parkolni az utcán a ház előtt, vagy az udvarban lehetséges. A közlekedés: a buszmegálló 5 percre, a vasútállomás, 10-12 percre található gyalogosan. Gépjárművel Vác 30, Budapest 50 perc alatt elérhető forgalom függvényében. Rétság 10 perc autóútra van, ahol kormányablak és földhivatal is található. A községben van általános iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, állatorvos, gyógyszertár, és több bolt is megtalálható. Diósjenő fejlődő település kiváló közösségi programokkal, barátságos lakókkal! A településen megtalálható kalandpark, szabadidőpark. A környező hegyek lehetőséget adnak túrázásra, illetve a Diósjenői-tó igen közkedvelt a horgászok körében. Nagyszerű időtöltési lehetőséget ad a nemrégiben átadásra került Ágnes Fürdőház, de hamarosan a strand is felújításra kerül, amely még több kikapcsolódási lehetőséget fog nyújtani az itt élőknek, és az idelátogatóknak. A két ingatlan per-, teher-, igénymentes, KIZÁRÓLAG EGYBEN ELADÓAK, TELJES BÚTORZATTAL EGYÜTT! Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető, ha felkeltettem az érdeklődését várom megtisztelő hívását a hét bármely napján! Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre ingatlan vásárlásban/eladásban: - Ingatlanközvetítés - Értékbecslés - Hirdetés: profi ingatlanfotóssal, drón-felvétellel, alaprajzzal - Szerződéskötés szervezése - Földhivatali ügyintézés - Ügyvéd biztosítása - Energetikai tanúsítvány elkészítése Hitelügyintézés: Független hiteltanácsadó díjmentesen segít kiválasztani a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Edina RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 634 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Edina RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 634 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY