Eladó ház Diósjenő 104 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Diósjenő 104 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8203666
Feltöltve: 1 hónapja

Diósjenő eladó családi ház 2+2 fél szobás: 59,99 millió Ft

59,99 millió Ft
576 827 Ft/m²
104 m²
Alapterület
527 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 819 Ft
Második évtől
248 886 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Diósjenő üdülő övezetében, egy csendes zsákutcában vált eladóvá egy 527m2-es telken fekvő, teljesen felújított, 104m2-es családi ház!

 A házat az 1980-as években építették tégla falazattal, viszont azóta teljesen újjá varázsolták. A teljes tetőt lecserélték és hornyolt cseréppel fedték. A külső falakat, valamint a padlást hőszigetelték, a külső nyílászárókat pedig hőszigetelt, fa szerkezetűekre cserélték le, az ablakok redőnnyel szereltek. A teljes villany,- és vízhálózatot korszerűsítették. A ház hangulatához sokát hozzátesz, hogy belül szinte mindent borovi fenyő lambériával fedtek. Az alapterülete 104m2, ebből a lakótér 74m2, melyben kialakításra került egy amerikai konyhás nappali, három hálószoba, étkező, valamint a fürdőszoba, ahol egy szauna is helyet kapott. A szuterén szint 30m2-es, itt került kialakításra a kazánház és egy mosdó is. Adottságainak köszönhetően akár könnyedén átalakítható lakótérré is. A fűtésért és meleg víz ellátásért gázcirkó felel. Közművek közül villany, víz, gáz és csatorna is bekötésre került. A biztonságért riasztórendszer felel. Az épület hátsó része alatt egy kis tárolóként funkcionáló pincerész is van. A telek 527m2, a kertben körte és cseresznyefa lett ültetve. A ház mellett egy fedett autóbeálló, mögötte pedig egy térkövezett rész van, ami teraszként funkcionál. Az ingatlan a Diósjenői-tótól pár perc sétára található, egy csendes, átmenőfogalomtól mentes kis zsákutcában, gyönyörű, természetközeli környezetben. Ez az utca a legfelső, így mögé már nem építkeztek. A Tulajdoni lap szerinti besorolása: kivett lakóház, udvar(belterület). Diósjenő község Budapesttől mintegy 60 km-re Nógrád megye nyugati részén a Börzsöny hegység lábánál fekszik. Átmenő forgalomtól mentes, nyugodt, csendes. Könnyen megközelíthető a 2-es számú főúton. Budapest Nyugati Pályaudvar másfél óra vonattal, autóbusz járatok Vác és Balassagyarmat irányába sűrű menetrenddel indulnak.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY