Eladó ház Diósjenő 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Diósjenő 85 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8190994
Referenciaszám: virag.krisztian.rds@gmail.com
Feltöltve: 1 hónapja

Diósjenő eladó családi ház 3 szobás: 42 millió Ft

42 millió Ft
494 118 Ft/m²
85 m²
Alapterület
1286 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 895 Ft
Második évtől
174 249 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Diósjenőn, a Börzsöny hegység lábánál vált eladóvá egy 1286m2-es telken elhelyezkedő, 1997-ben épült, 85m2 hasznos alapterületű, tégla falazatú családi ház! A házat 1997-ben építették beton alapra, beton födémmel és tégla falazattal. A külső falakat hungarocell szigeteléssel látták el. A bejárati ajtó és a két hálószobában lévő ablakok műanyagok, a többi fából készült, dupla üvegezéssel. Folyamatosan karbantartották, felújítások az utóbbi pár évben is történtek. Az ingatlan remek elosztású, hasznos alapterülete 85m2, melyben kialakításra került két hálószoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, kamra és egy kazánház, ahol szintén található egy wc. Úgy tervezték, hogy ha több helyiségre volna szükség, akkor a tetőtér bármikor beépíthető legyen, ehhez a kamrában lehet kialakítani feljárót. A bejáratnál a ház teljes hosszában egy hangulatos terasz húzódik, mely összesen 30m2. A fűtésért vegyes tüzelésű kazán, a meleg víz ellátásért pedig egy 80L-es villanybojler felel. Közművek közül villany(3x16A), víz és csatorna van, gáz a telken belül. A ház egy 1286m2-es, sík telken helyezkedik el, így alkalmas lehet akár gazdálkodásra, illetve állattartásra is. A terasz előtt egy kis halastavat alakítottak ki. A kertben egy tárolót építettek fából, hogy legyen helye a kerti szerszámoknak, illetve a tűzifának. Mellette található két sor szőlő, de több féle gyümölcsfát is ültettek, mint például dió, birsalma, körte, cseresznye, meggy. Diósjenő község Budapesttől mintegy 60 km-re Nógrád megye nyugati részén a Börzsöny hegység lábánál fekszik. Átmenő forgalomtól mentes, nyugodt, csendes. Könnyen megközelíthető a 2-es számú főúton. Budapest Nyugati Pályaudvar másfél óra vonattal, autóbusz járatok Vác és Balassagyarmat irányába sűrű menetrenddel indulnak. A buszmegálló 5, a vasútállomás pedig 15 perc gyalogosan. Az önkormányzat pályázatot nyert a község strandjának korszerűsítésére, így rövid időn belül az is látogathatóvá válik.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY