Eladó ház Diósd 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Diósd 100 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8275080
Referenciaszám: HZ036166
Frissítve: ma

Diósd eladó családi ház 5 szobás: 129 millió Ft

129 millió Ft
1 290 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
676 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 408 179 Ft
Második évtől
535 195 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családbarát Álomotthon eladó Diósdliget legszebb részén!Ha egy nyugodt, természetközeli környezetben szeretne családjával élni, ahol minden adott a gyermekek boldog és biztonságos fejlődéséhez, akkor megtalálta az otthonát! Diósd Fenyves övezetében, Diósdliget legszebb részén kínálunk eladásra egy tágas, 5 szobás családi házat, amely minden igényt kielégít a kényelmes, modern családi élethez.Főbb jellemzők:Szeretne olyan környezetben élni, ahol gyermekeit biztonságban tudhatja, és ahol a természet közelsége biztosítja a mindennapi nyugalmat? Diósd Fenyveses övezetében, Diósdliget egyik legvonzóbb részén várja Önt ez a tágas, 5 szobás otthon, amely tökéletes választás lehet családok számára, akik a modern élet kényelmét keresik.Ingatlan jellemzői:Tágas élettér: A 100 m²-es házhoz 30 m²-es, részben fedett terasz tartozik, amely remek helyszín a közös időtöltéshez vagy a pihenéshez.Kényelmes szobák: A napfényes nappali mellett 4 további szoba áll rendelkezésre, ideálisak hálószobaként vagy gyerekszobaként, illetve otthoni munkavégzéshez.Kert és természet: A gondozott kert gyümölcsfáival és örökzöldjeivel nemcsak esztétikus, de remek helyszínt nyújt a gyerekeknek a szabadban való játékhoz és felfedezéshez.Energiahatékony megoldások: A szigetelt szerkezet, modern gázkazán és a hűtő-fűtő klíma biztosítják, hogy télen-nyáron komfortosan élhessen ebben az otthonban, miközben az új nyílászárók és elektromos kapu növelik a kényelmet.Rugalmas kialakítás: A ház könnyen átalakítható, akár két külön bejáratú lakóegységre is, így ideális lehet többgenerációs otthonnak is.Elhelyezkedés:Nyugodt, biztonságos környék: A csendes, barátságos szomszédokkal körülvett övezet tökéletes azoknak, akik nyugodt életet szeretnének biztosítani szeretteiknek.Közel mindenhez: Óvoda, bölcsőde néhány perces sétára található, a legközelebbi buszmegálló pedig mindössze 100 méterre van, így az infrastruktúra kiváló.Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető, és tiszta tulajdoni lappal rendelkezik.Irányár: 129 millió FtHa egy olyan otthont keres, ahol minden adott a harmonikus élethez és a gyermekek boldog fejlődéséhez, ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Hívjon most, és győződjön meg róla személyesen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Guitmann Roland Duna House - Hollán utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 626 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Guitmann Roland Duna House - Hollán utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 626 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY