Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8247643
Referenciaszám: H491242
Feltöltve: ma

Diósd eladó családi ház 5 szobás: 259 millió Ft

259 millió Ft
1 773 973 Ft/m²
146 m²
Alapterület
720 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 819 521 Ft
Második évtől
1 074 538 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Diósd csendes kis mellékutcájában 2017-ben épült, nappali + 4 hálószobás, 2 fürdőszobás, minden igényt kielégítő, energiatakarékos luxus családi ház várja új tulajdonosát! A nappali - étkező - konyha egy légtérben van, ez a 47 m2 a közös élettere a családnak. A szülői háló teraszkapcsolatos. A többi hálószoba és a másik fürdőszoba egy külön közlekedőből nyílik, ahol hatalmas gardrób szekrény is helyet kapott Az átgondolt tervezésnek köszönhetően élvezheti a mindennapok kényelmét. A kényelmes élethez praktikusan kialakított, minőségi alapanyagokból kvitelezett ingatlan, korszerű műszaki felszereltségével passzív házként funkcionál. A nappalit tágas terasz köti össze a kerttel, ahol fűthető, fedett medence és szép gondozott környezet biztosítja a kellemes pihenést. A házat füvesített, fákkal, bokrokkal díszített gyönyörű kert veszi körbe. Elektromos kapu, gépkocsibeálló, garázs is tartozéka az ingatlannak. A tulajdonosok hosszabb visszabérléssel értékesítenék az ingatlant. Erről bővebb információt személyesen tudunk adni. A házról: *minőségi gépekkel felszerelt konyha *gardrób, háztartási helyiség *napelem *hőszivattyú rendszerű padlófűtés *hőszivattyús Split klíma *hőszivattyús gépi szellőztetés *elektromos zsaluzia *központi porszívó *riasztó, kamera *öntözőrendszer *vízlágyító A környék csendes, zöld, buszmegálló, bevásárlási lehetőség a közelben. Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a kiváló ingatlan, további információkért kérem hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2017
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukácsi Mária Otthon Centrum - I. kerület - Krisztina körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukácsi Mária Otthon Centrum - I. kerület - Krisztina körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY