Eladó ház Diósd, Fenyves 135 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Diósd, Fenyves 135 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7944670
Referenciaszám: M266109
Frissítve: 21 napja

Diósd eladó családi ház 6 szobás: 164,9 millió Ft

164,9 millió Ft
1 221 482 Ft/m²
135 m²
Alapterület
1194 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 521 772 Ft
Második évtől
684 136 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÉT GENERÁCIÓNAK KÉT HÁZ KÉT EGYMÁS MELLETTI TELKEN! BEFEKTETÉSNEK IS IDEÁLIS, A KIS HÁZ KIADHATÓ, MELLETTE A NAGY HÁZ BARÁTSÁGOS, HANGULATOS CSALÁDI OTTHON REMEK HELYEN! A NAGY HÁZRÓL: A PARKOSÍTOTT KERT, ÓRIÁS FENYŐKKEL, TUJÁKKAL FELBECSÜLHETETLEN ÉRTÉKE! Diósd Fenyves részén, szép házak környezetében, kellemes szomszédokkal rendelkező aszfaltos utcában épült a ház 2000-ben, az emelet 2007-ben épült rá. Jól átgondolt, élhető elrendezés jellemzi. A földszinten helyezkedik el a nappali a konyhával egy légtérben, egy pulttal elválasztva egymástól. A konyhához kamra kapcsolódik. Jelenleg a földszinti szoba ki lett nyitva a nappali felé, de ez visszaalakítható. A fürdőszoba zuhanyzóval ellátott, itt kapott helyet a mosógép, itt található a fűtő berendezés. A nappaliból egy fedett teraszra jutunk, mely még rossz időben is kitűnően használható. Tavasztól őszig a gyönyörű kerttel pompás hely, nyugalmat, teljes kikapcsolódást, feledést jelent a rohanó napok után. Az emeletre zárt lépcsőház vezet, kényelmes lépcsőkkel, így teljes nyugalmat biztosítva az éjszakai pihenéshez. Itt két szoba lett kialakítva és egy nagy méretű sarokkádas fürdőszoba, wc-vel. Az egyik szoba olyan nagy méretű, hogy akár két szobává alakítható. A ház fűtése több alternatívát nyújt. Egyrészt gáz cirkó biztosítja a meleget, padlófűtéssel, melynek fogyasztása belefér a normába. Másrészt hűtő-fűtő klíma berendezések lettek beépítve, melyhez a H tarifa kialakításra került, így kedvező áron érkezik az elektromos áram a működtetésükhöz. És nem utolsó sorban a nappaliban áll egy nagyon dekoratív, különleges lemez kályha, mely nagyon rövid időn belül meleget sugároz, mellette különösen hangulatos. AJÁNLOM OLYAN CSALÁDOKNAK, AKIK ÉRTÉKELIK A GYÖNYÖRŰ KÖRNYEZETET, A TÖBB ÉV ALATT KIFEJLŐDÖTT FENYŐK, TUJÁK, SZÉPEN KIALAKÍTOTT ÉS GONDOZOTT KERT LÁTVÁNYÁT! TOVÁBBÁ AKIKNEK FONTOS AZ OTTHONUK ELHELYEZKEDÉSE, AZ UTCA LAKÓKÖZÖSSÉGE, A KÖRNYÉK KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSI ADOTTSÁGA! KITŰNŐ VÁLASZTÁS AZOKNAK AKIK SZERETIK A MELEG HANGULATÚ, OTTHONOS BELSŐ KIALAKÍTÁST, A FA BELSŐ AJTÓK ÉS NYÍLÁSZÁRÓK LÁTVÁNYÁT. A KIS HÁZRÓL: 525 nm-es telek, amire akár felépíthető egy 140 nm alapterületű új ház, vagy a meglévő ház használható/hasznosítható. Ez a ház 40 nm-es, két szoba, konyha, fürdő, télikert elrendezésű. A közelmúltban belső felújításon esett át. A telekről remek panoráma nyílik, ami elvehetetlen. REMEK LEHETŐSÉGET NYÚJT OLYAN CSALÁDOKNAK, AHOL KÉT GENERÁCIÓ SZERETNE ÖSSZEKÖLTÖZNI, vagy örülnének a kisház kiadásából befolyó plussz jövedelemnek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Terasz:
13 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bécsyné Bendly Ildikó Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 394 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bécsyné Bendly Ildikó Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 394 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY