Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8248243
Referenciaszám: H491392
Feltöltve: ma

Diósd eladó családi ház 2 szobás: 65,9 millió Ft

65,9 millió Ft
775 294 Ft/m²
85 m²
Alapterület
600 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 208 519 Ft
Második évtől
273 406 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Diósdon, a Kavicsos utcában kínálom megvételre ezt a kis "erdei" házikót. A tégla ház masszív alapokon áll, cserép fedéssel rendelkezik és egy 600 nm-es telek hátsó részén épült fel 1989-ben. Utcafront 10m. Nagy ősfák takarják az épületet az utca fronttól, kellemes kis intim belső udvart kialakítva és az erdő "közepén vagyunk" érzést adva. Az utcafronti kertrészen termő gyümölcsfák (dió, szilva, füge, barack stb.) adnak árnyékot, öntözésük fúrt kútról megoldható. Udvarban 3+ autó parkolása megoldható. A ház mögötti tárolókban elfér minden kerti szerszám, kerékpár, motor és még sok minden más is. Az épület alápincézett és a lakrészen belülről nyílik, így könnyű a lejutás. Száraz, tiszta, remek lehetőség egy férfi "dühöngő" kialakítására. Ehhez már az internet kábel is elő van készítve. A ház földszintjére bejutunk a főbejáraton és a TERASZ felől is, a földszinten egy étkezős konyhás nappali, zuhanyzós fürdős WC és egy 4 nm-es Dolgozó/Gardrób található. Az emeleten egy nagy ERKÉLYES szoba, saját fürdőszoba, WC és egy tároló található. A nappaliban kialakítható egy konyhasarok, amihez a víz, csatorna kiállás megoldott, így akár két generációnak is alkalmas lakhatást biztosít. Állapotát tekintve részben felújított, a munkafolyamatok költséges és nehézkes része megtörtént, mint a víz és csatorna csövek cseréje, tető javítás, falak bontása stb, főleg az esztétikai simogatás, szépítgetés maradt hátra. Ablakai hang és hőszigetelt korszerű műanyag nyílászárók, fűtése gáz cirkó, lapradiátorokkal, valamínt vízteres cserépkályha, szintén a lapradiátorokra kötve. Áram 3x16Ah Víz, csatorna bekötve Kis ráfordítással és jó ízléssel remek kis családi otthon varázsolható belőle. Ajánlom fiatal pároknak, vagy kertészkedni vágyó bármely korosztálynak.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1989
Erkély:
4 m²
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
E
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pásztor Endre Otthon Centrum - Kistarcsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pásztor Endre Otthon Centrum - Kistarcsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY