Eladó ház Diósd, Diósdliget 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Diósd, Diósdliget 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8280229
Referenciaszám: H492520
Frissítve: 2 napja

Diósd eladó családi ház 5 szobás: 129 millió Ft

129 millió Ft
1 290 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
676 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 408 179 Ft
Második évtől
535 195 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Képzeld el, hogy egy igazán különleges otthonra bukkantál, amely nemcsak a kényelmet, hanem a gondtalan, idilli környezetet is megtestesíti. Ez a kiváló állapotban lévő ház Pest vármegye szívében, Diósd-ligeten található, és tökéletes választás lehet fiatalok és idősebbek számára is, akik csendes, nyugalmas, zöld környezetre vágynak. Az ingatlan nettó 100 m2. A házban egy tágas nappali-étkező várja új lakóit, -ahol a családi összejövetelek és baráti találkozók felejthetetlen pillanatait élheted át. Továbbá három szoba található, így bőven van hely a családtagoknak, vagy akár egy otthoni irodának is. A kandalló nemcsak a téli estéket varázsolja meghitté, hanem igazán kellemes hangulatot is teremt a nappaliban. A fürdőszoba jól felszerelt, -külön helyiségben a wc és a mosógép, kazán is. Az ingatlan gyakorlatilag akadálymentes, így akár a mozgásukban korlátozottak igényeinek is megfelel. Az ingatlan tehermentes, így akár azonnal költözhető, ráadásul kisállattal is érkezhetsz, hiszen a kert biztosítja a friss levegőt és mozgást a család minden tagjának. A fűtést gáz cirkó biztosítja, a nyári melegekben pedig a klíma gondoskodik a hűs környezetről. Az összesen 30 m2 terasz ideális helyszín a reggeli kávézáshoz vagy a nyári grillezésekhez. A gondozott kert lenyűgöző, és minden reggel új energiát ad a nap kezdetéhez és ideális helyszín a pihenésre és a feltöltődésre. A környék csendes és biztonságos. Diósd-liget különösen kedvelt, hiszen a közlekedési lehetőségek kiválóak: a közeli buszmegállóból gyorsan elérheted Budapest belvárosát, de autóval is könnyen megközelítheted a várost. Ez az ingatlan nem csupán egy ház, hanem egy életstílus, amely lehetőséget ad arra, hogy a város közelségében, mégis a természet ölelésében éld mindennapjaidat. Ha bármilyen kérdésed van, vagy szeretnéd saját magad is megtekinteni ezt a csodás otthont, bátran keressen az elérhetőségeimen. Itt az idő, hogy megtaláld a tökéletes helyet, ahol valóban otthon érezheted magad!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóta Júlia Anna Otthon Centrum - Törökbálint Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóta Júlia Anna Otthon Centrum - Törökbálint Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY