Eladó ház Diósd, Diósdliget 138 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Diósd, Diósdliget 138 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8148316
Referenciaszám: H486446
Frissítve: 1 napja

Diósd eladó családi ház 4 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
862 319 Ft/m²
138 m²
Alapterület
539 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 376 537 Ft
Második évtől
493 707 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ Diósd legszebb részén, Diósdligeten, teraszos kialakitású telken 3 szintes családi ház! Ha egy csendes és biztonságos környéken szeretnél élni, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet számodra. Az ingatlan 138 nm alapterületű tégla épitésű családi ház mely egy 539 nm-es telken található, 4 szobával és 2 fürdőszobával rendelkezik. Az alsó szinten nappali-étkező, konyha, fürdőszoba, található. A középső szinten nappali és két kisebb szobából egybenyitott szoba található, valamint egy 12 m2-es terasz. A tetőtérben egy 38 m2-es szoba , illetve egy fürdőszoba lett kialakitva plusz egy 4,8 m2-es terasz is tartozik a legfelső szinthez. A házhoz tartozik még egy külön bejáratú, 2 férőhelyes 29m2 garázs is , valamint egy 28 m2-es műhelynek, raktárnak, hobbiszobának is alkalmas helyiség. Az ingatlan állapota felújítandó, egyéni izlés szerint átalakitható kisebb ráforditással, adottságát tekintve akár 2 generáció számára is kialakitható. Az elhelyezkedése és a környék adottságai miatt nagyon vonzó lehet családoknak. A hegyvidéki környezet tovább fokozza a természet közelségének élményét. A kert rendezett és szépen gondozott, a riasztórendszer , kamerával pedig tovább növeli az ingatlan biztonságát. Ha az autóval történő közlekedés a fontos számodra, akkor örömmel jelenthetjük, hogy az ingatlan könnyen megközelíthető és a közeli autópálya felhajtóhoz is közel található. A tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak, a buszmegálló mindössze néhány perc sétára található. A környék csendes és nyugodt, ideális hely a pihenésre és a kikapcsolódásra. Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnél többet megtudni az ingatlanról, kérem, keress bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1994
Terasz:
19 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ecsédi Zsófia Otthon Centrum - XVIII. kerület - Királyhágó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ecsédi Zsófia Otthon Centrum - XVIII. kerület - Királyhágó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY