Eladó ház Devecser 84 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Devecser 84 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8235733
Referenciaszám: M287279-4736681
Frissítve: 3 napja

Devecser eladó családi ház 2+1 fél szobás: 24 millió Ft

24 millió Ft
285 714 Ft/m²
84 m²
Alapterület
1424 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 940 Ft
Második évtől
99 571 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veszprém Vármegye Devecser városában84 m2-es családi ház eladó. A belül átlagos, és jelenleg is lakható állapotban ingatlan a város kis autóforgalmú utcájában fekszik. Víz, 3 fázis + éjszakai áram, gáz és a csatorna bekötve. A fűtés gázkonvektorral és megfelelő méretű, hangulatos cserépkályhával megoldott. Az 1424 m2-es telken szinte minden megtalálható, ami szükséges lehet: rendezett kert, gyümölcsfák, zárt gépkocsibeálló, gazdasági épület, hatalmas műhely , pince és még legalább egy évre elegendő tűzifa is. Közel van a város központja, az iskola, a boltok és az üzletek könnyen megközelíthetőek. A város közelében forrásvizek fakadnak, Ajkán munkahely lehetőségek és üzletek széles választéka található. Közel a Balaton és Magyarország történelmi borvidéke a Somló is. Az ingatlan gyorsan költözhető. Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését, vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan. Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők szolgálatára. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1955
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György OTPip - Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György OTPip - Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY