Eladó ház Dévaványa 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dévaványa 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8272825
Frissítve: 12 napja

Dévaványa eladó családi ház 2 szobás: 4,99 millió Ft

4,99 millió Ft
71 286 Ft/m²
70 m²
Alapterület
528 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy hipp-hopp beköltözhető aranyos kis 2 szobás házikó , keresi új gazdáját , a Békés vármegyei , jól ellátott , barátságos kisváros , Dévaványa központjának közelében a Petőfi utca sarkán !! Közeli nagyobb városok: Körösladány, Gyomaendrőd ( M44-től bő 20 km) , Szeghalom , Mezőtúr , Kisújszállás Egy fiatal párnak vagy idősebbeknek ideális !! Ár: 4,99 M Ft RÉSZLETFIZETÉS NEM LEHETSÉGES ! Mit tud nyújtani egy a cuki kis házikó a majdani új gazdáinak ? Paraméterei , tulajdonságai : - a városközponttól mindössze egy utcányira található , busz és vonatközlekedés a közelben elérhető - K-i tájolású , jól napozott , 70 m2-es , 2 szobás , stabil fal és tetőszerkezettel rendelkezik , fagerendás és sárfödémes - egy kis 528 m2-es gondozott körbekerített saroktelken helyezkedik el - vegyes falazatú , belmagassága : 2,4-2,6 m , aljzata , helyiségei betonosak - fűtése kandallóval és újszerű elektromos panelekkel lehetséges , a gázóra vissza tehető , tartozás nincs a szolgáltatónál - szennyvíz-hálózatra csatlakoztatott - vastag falai egész évben kellemes klímát biztosítanak - új villamos hálózata biztonságos , beltéri ajtói és az utcafronti ablak cserélt , aljzata betonozott - a meleg vizet újszerű időkapcsolós 50l-es villanybojler biztosítja - az egyéb holmik számára használható : a ház végében lévő 15 m2-es tároló - az udvar sarkában egy kis baromfiudvar van leválasztva - a szomszédság kifogástalan , problémamentes - az internetet , Vodafone biztosítja , választható T-COM vagy Digi is ! - a közelben : kisbolt , hentes , piac , bank , óvoda , hivatal , pékség , busz pu. , iskola , vasútállomás , töltőállomás , idős otthon-közétkeztetés , üzletek , bútor-cipő stb. , műv.ház , orvosi rendelő , zöldséges , horgásztó , autómosó és egyéb szolgáltatók stb. A konyhaszekrény nem tartozék , az újszerű gardróbszekrény viszont megállapodás tárgya . 1/1-es tehermentes tulajdon Térképszelvénye stimmel a jelen állapottal. ÁR: 4,99 M Ft RÉSZLETFIZETÉS NEM LEHETSÉGES! Rugalmasan megtekinthető , viszont időpont egyeztetése szükséges , kérem a 06-30-627-7452-es számon legyen szíves érdeklődni !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
F
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortoskocsibeállókertjó közlekedésűcsendesmosókonyhainternetbútorozatlanvízóráskandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 627 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 627 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY