Eladó ház Délegyháza 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Délegyháza 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8128539
Referenciaszám: HZ035767-4657254
Frissítve: 2 napja

Délegyháza eladó családi ház 3 szobás: 47,9 millió Ft

47,9 millió Ft
598 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
278 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 151 564 Ft
Második évtől
198 727 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Délegyházán, Budapesttől mindössze 27 km-re, a II-es tó partjánál és III-as tóra egyaránt tekintő önálló ház vált eladóvá, beépített tetőtérrel, 278 nm telken, garázzsal, a település Rózsadombján. Az ingatlan átminősítése MEGTÖRTÉNT, KIVETT LAKÓHÁZ, UDVAR megnevezésű, nem nyaraló. Az ingatlan előnye az elhelyezkedése, bár nem közvetlen vízparti, de csak a kis keskeny út és a parti szakasz választja el attól, ABLAKAIBÓL MINDKÉT TÓRA RÁLÁTNI. Ha ön a természet és vizek szerelmese, nyugalomra, elvonulásra vágyik, ebben a - helyenként intim - környezetben megtalálja számításait, itt még jelen van a kölcsönös segítségnyújtás a jó szomszédi viszonynak köszönhetően. Számos, néhány utcára található újépítésű ingatlan utal arra, hogy keresetté vált az utóbbi időben. Az épület jó állapotnak örvend, 3 szintes: szuterén, magasföldszinti magasságban elhelyezkedő alsó szint és beépített tetőtér elosztással, valamint egy önálló 18,9 nm-es garázzsal, vizes blokkal szerelve, mely jelenleg sport tevékenységet szolgál. Az alsó szinten egy 18,4 nm-es nappali és egy kisebb - korábbi konyhából átalakított - szoba található, mely 5,6 nm - most vendégszobaként funkcionál, további helyiségei a fürdőszoba és előtér. A tetőtérben előtér és szoba található, utóbbi 23 nm-es, III-AS TÓRA TEKINTŐ ERKÉLLYEL, csodálatos panorámával. AZ INGATLAN ÖSSZESEN NETTÓ 68,18 NM LAKÓTÉRREL ÉS 38 NM SZUTERÉN SZINTTEL RENDELKEZIK, itt nagy alapterületű konyha lett kialakítva, PLUSZ AZ ÖNÁLLÓ GARÁZZSAL, MELY 18,9 NM. A szuterén szint előterében infra szauna és jakuzzi biztosítja a kellemes kikapcsolódást - igény esetén külön megállapodás tárgyát képezi. Igény szerint saját ízlésre szabható, kitűnő alap egyedi elképzelései megvalósítására. Közművek: víz, villany, csatorna az ingatlanban; gázcsonk az udvarban. Épület. ikersejt téglából épült, engedélyezett tervek alapján, födéme szigetelt, alsó részeken bitugéles szigetelés van, tetőhéjazat pala fedés. Fenntartás: kedvező, alacsony költséggel, mivel vegyes tüzelésű kazánja mellett DAIKIN HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA látja el az ingatlan fűtését/hűtését, mindezt a kiépített H-TARIFA HÁLÓZAT TESZI LEHETŐVÉ, mellyel október 15-től április 15-ig 0-24 órában a legkedvezőbb árfekvésű áramellátást biztosítja a szolgáltató. FÚRT KÚT teszi lehetővé a kert gondtalan gondozását. KERT: FOLYAMATOSAN KARBAN TARTOTT, PAVILONNAL DÍSZÍTETT. TÁROLÓ: kertben, betonlapokra helyezett, 3*1,60-as kerti szerszámok tárolására alkalmas, árban benne. Pest megye legnagyobb tórendszerének ad otthont a település, mely életvitelszerűen is lakható. Számos újépítésű ingatlan igazolja, hogy keresetté vált. Amennyiben egy könnyen megközelíthető, de mégis CSENDES, HORGÁSZATRA, CSÓNAKÁZÁSRA, SZÖRFÖZÉSRE, FÜRDŐZÉSRE, JET-SKIZÉSRE, LOVAGLÁSRA EGYARÁNT ALKALMAS, IDILLI KÖRNYEZETRE VÁGYIK, ne keressen tovább! További kérdéseivel, megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Müller Tibor Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 70 593 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Müller Tibor Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 70 593 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY