Eladó ház Debrecen 191 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen 191 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8235872
Referenciaszám: M287378-4737081
Feltöltve: 8 napja

Debrecen eladó családi ház: 165 millió Ft

165 millió Ft
863 874 Ft/m²
191 m²
Alapterület
531 m²
Telek
4 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 089 Ft
Második évtől
684 551 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hajdú-Bihar vm., Debrecen, Gerébytelep városrészen eladóvá vált egy tágas, kiváló állapotban lévő családi otthon. Az ingatlan a kedvelt kertvárosi övezet frekventált részén helyezkedik el, számos szolgáltatás, bolt, egészségügyi és oktatási intézmény megtalálható a közelben. Beosztását tekintve, tágas, napfényes nappali-étkező-konyha fogadja a belépőt. Innen nyílik egy kis kamra és jobbra egy közlekedő folyosó, amin át megközelíthető a 3 hálószoba, fürdőszoba, WC, és egy mosókonyha. A ház központi részétől balra pedig egy, akár önálló lakrészként is használható egység: 1 hálószoba saját nappali-étkező-konyhával, zuhanyzós fürdőszobával és háztartási helyiséggel. Ez az egység külön, külső bejárattal is rendelkezik, így hasznosítható vállalkozási célra, otthoni munkahelyként, de nagyobb gyerek, vagy épp idős szülők, esetleg vendégek számára fenntartott lakótérként is. A jól karbantartott, korszerűsítéseken, modernizáláson is átesett ingatlant ajánlom mindazoknak a pároknak, családoknak, akik nyugodt, élhető, gyárépítésektől és ipari környezettől mentes, mégis kiváló infrastruktúrával ellátott környéken szeretnének élni. A felújítás utolsó simításai, a ház és a kerítés színezése, már az új tulajdonosra vár, ezzel viszont saját ízlésére szabhatja új otthona küllemét. Az ingatlan jellemzői: - 191m2 hasznos alapterületű lakóház, - 20 m2-es, lakótér-kapcsolatos, szigetelt, szekcionált elektromos kapuval ellátott garázzsal, - szerszámtárolóval, - 6×3,5 méteres ÚSZÓMEDENCÉVEL, - 531 m2-es, tégla kerítéssel teljesen körbekerített telken. - Szilikát falazat + 10 cm homlokzati szigetelés, - a tető betoncseréppel fedett, - korszerű, műanyag, 3 rétegű üvegezéssel ellátott külső nyílászárók kerültek beépítésre. - A ház akár 2 önálló lakóegységre is osztható! (2, egymástól függetlenül is működtethető fűtésrendszer került kialakításra és külön mérhető az áram- és vízfogyasztás.) - NAPELEMRENDSZER termeli a felhasznált áramszükségletet, - az otthon melegéről kondenzációs gázkazán és vegyestüzelésű kazán is gondoskodni tud, radiátoros hőleadókkal és padlófűtéssel. - Kiegészítő fűtésként használható egyedi ELEKTROMOS KANDALLÓ, valamint - 4 inverteres HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMABERENDEZÉS is gondoskodni tud a megfelelő hőmérsékletről. - RIASZTÓ, KAPUTELEFON és 4 fejes KAMERARENDSZER is telepítésre került. - Egyedi utcafronti kerítése elektromos, ketté nyíló kapuval ellátott, - udvara térkövezett, kis kerti pihenő- és főzőhellyel, valamint fúrott kúttal. - Per-, teher- és igénymentes ingatlan, - rendezett tulajdoni viszonyokkal, - rövid birtokbaadási határidővel! További kérdéseivel vagy megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal, akár hétvégén is! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. (M287378)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tikász-Tóth Éva OTPip - Hajdúszoboszló Bethlen utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 617 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tikász-Tóth Éva OTPip - Hajdúszoboszló Bethlen utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 617 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY