Eladó ház Debrecen 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8189151
Referenciaszám: 111907
Frissítve: 22 napja

Debrecen eladó családi ház 5 szobás: 83,9 millió Ft

83,9 millió Ft
987 059 Ft/m²
85 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 265 474 Ft
Második évtől
348 084 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen Nagy Sándor telepi városrészében, 80 m2-es, amerikaikonyha+nappalis, külön wc, fürdőszobás, 3 hálószobával és hobbiszobával, spájzzal ellátott, FELÚJÍTOTT, HŐSZIGETELT, családi ház, valamint egy különálló, egyszobás ház, 450 m2-es, rendezett telken eladó. Jellemzői: - Az ingatlan 2000-ben, beton alapon, téglából épült - Az otthon kellemes hőmérsékletéről a KORSZERŰSÍTETT fűtésrendszer, új gázkazánnal, radiátoros hőleadókkal, valamint egy gyönyörű cserépkályha és egy inverteres klíma is gondoskodik - Elektromos hálózata teljesen felújított, így Önnek nem kell aggódnia, ha az összes elektromos berendezést egyszerre kívánja használni - Új műanyag nyílászárókkal szerelték fel az ingatlant, miközben a külső falakat 10 cm-es hőszigeteléssel látták el, így biztosítva a kényelmes klímát egész évben. - A tágas konyha modern és jól felszerelt, új bútorokkal és GARANCIÁLIS, beépített GÉPEKKEL felszerelt, így ideális helyszín a családi és baráti összejövetelekhez A telken található még egy alápincézett, egyszobás épület is. - Az udvar térkövezett és műfűvel borított, valamint a hátsó részen gyümölcsössel, főzőhellyel, gyerekjátszóval ellátott. -Csodálatos lehetőség várja Önt ebben a gondosan, saját részre felújított családi házban! Az ingatlan jól megtervezett, modern kényelemmel kialakított, ahol minden részletre odafigyelve, új életre kelt egy BELESZERETŐS OTTHON. ***** In Debrecen Nagy Sándor Telep, 80 m2, American kitchen + living room, separate toilet, bathroom, 3 bedrooms and hobby room, pantry, RENOVATED, HEAT-INSULATED, family house, and a separate one-room house, 450 m2, for sale on a well-arranged plot . Features: - The property was built of brick in 2000, on a concrete base - The MODERN heating system with a new gas boiler, radiator heat emitters, as well as a beautiful tile stove and an inverter air conditioner ensures a pleasant temperature in the home. - Your electrical network has been completely renovated, so you dont have to worry if you want to use all the electrical equipment at the same time - The property was equipped with new plastic doors and windows, while the external walls were equipped with 10 cm thermal insulation, thus ensuring a comfortable climate all year round. - The spacious kitchen is modern and well-equipped, equipped with new furniture and GUARANTEED, built-in APPLIANCES, making it an ideal place for family and friend gatherings There is also a one-room building with a basement on the plot. - The yard is paved and covered with artificial grass, and in the back part is equipped with an orchard, a cooking area, and a childrens playground. -A wonderful opportunity awaits you in this carefully renovated family house! The property is well designed, designed with modern comfort, where attention to every detail gives a new life to a LOVELY HOME.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Éberth Angéla Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 239 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Éberth Angéla Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 239 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY