Eladó ház Debrecen, Veres Péter-kert 400 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen, Veres Péter-kert 400 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8258209
Referenciaszám: 103195
Feltöltve: 4 napja

Debrecen eladó családi ház 4 szobás: 270 millió Ft

270 millió Ft
675 000 Ft/m²
400 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 854 327 Ft
Második évtől
1 120 175 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen-Veres Péter kert közelében eladó Kiemelt Műszaki tartalommal rendelkező 3 hálószoba + nappalis családi ház! - Az ingatlan 400nm alapterületű, 2009-ben épült - Belső kétszintes, melyben a közlekedést lift segíti, így akadálymentesített - A falazat Ytongból 37,5 cm vastagon épült, 8 cm-es Rockwool szigeteléssel, - Internorm Hő és hangszigetelt nyílászárók, melyek Hella programozhazó elektromos redőnyökkel vannak felszerelve - Hőszivattyúval működő fűtési rendszer, falfűtéssel és padlófűtéssel, továbbá víz teres kandallóval, aminek köszönhetően még otthonosabb a hangulata - A hő visszanyerő szellőző rendszer, amely képes a hűtésre/fűtésre, így ALACSONY AZ INGATLAN FENNTARTÁSI KÖLTSÉGE! - BB-s energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik! - A pince részen található továbbá kondi terem, boros pince, infra és finn szauna egyben, fürdőszoba jakuzzi-val, külön mosdó, gépház és a mosókonyha. 43,9 nm-en található a garázs, ahova 3 autó is be tud parkolni + udvari beálló elektromos kapuval - A földszinten hatalmas, tágas nappali, konyha + terasz jellemző 3 hálószoba, melyekhez külön fürdőszoba van, az egyik hálószobához egy külön terasz tartozik, ahol a saját kertünket csodálhatjuk - Galériázott, ahol olvasó sarok és játszórészek kerültek kialakításra - Központi porszívó segíti a ház tisztán tartását - Az udvaron egy filagória, ahol lehet bográcsozni vagy grillezni és egy fedett kemencés épület gondoskodik a nagy családi és baráti összejövetelek remek hangulatáról Nagyszerű választás olyan családoknak, akik kedvelik a nagy családi és baráti összejöveteleket, az élhető nagy és tágas tereket és Debrecen nyugodt, csendes részén tervezik a jövőjüket. Amennyiben kérdése van az ingatlannal és a megtekintésével kapcsolatban, kérem a megadott telefonszámon keressen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász András Home Office Értékesítési Csoport Az iroda összes hirdetése
+36 20 395 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász András Home Office Értékesítési Csoport Az iroda összes hirdetése
+36 20 395 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY