Eladó ház Debrecen, Pac, Nádas utca 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen, Pac, Nádas utca 60 nm
Hirdetéskód: 8266063
Feltöltve: 14 napja

Debrecen eladó családi ház 3 szobás: 28,5 millió Ft

28,5 millió Ft
475 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
796 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 90 179 Ft
Második évtől
118 241 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megfizethető házat keres Debrecenben rendezett környezetben? Akkor az alábbi hirdetés Önnek szól. Debrecen Pac városrészén a buszmegállótól 150 méterre családi ház 796 m2-es telken eladó tulajdonostól. A tulajdoni lapon „kivett, zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület” megjelölésű az ingatlan. Az ingatlan jellemzői: A ház az 1990-es évek elején épült minőségi anyagokból, beton alapra B30-as téglából. A két szint között betongerendás födém van, a ház teteje cseréppel borított. Pince nem került kialakításra. A ház két szintből áll, 4,80 x 7,90m bruttó alapterületű, melyhez egy 5x2 méteres fedett terasz is tartozik, mely kellemes helyet biztosít családi, baráti étkezések, beszélgetések eltöltéséhez üdezöld környezetben. Az alsó szinten egy nappali, étkező, konyha és fürdőszoba (zuhanyzós) található. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Az előtérből lépcső vezet az emeletre, ahol két hálótér került kialakításra. A házban fa nyílászárók vannak, a bejárati ajtó borovi fenyő 5 pontos biztonsági zárral, mely tavaly került beépítésre. 2024 szeptemberében teljesen új fogyasztásmérőhely (32A) került kialakításra két mérő számára (mindennapszaki és vezérelt H-tarifa), illetve a házban is teljes körű villamossági felújításra került sor. Ez a fejlesztés 1,300.000,- Ft-ba került. A házban jelenleg olajradiátoros fűtés van, azonban a villamoshálózat teljes körű fejlesztéseként lehetővé vált, hogy klíma beszerelésével a hűtés- és fűtés biztosítva legyen kedvezményes H-tarifára történő rákötéssel, mely a teljes fűtési időszakban, minden évben kedvezményes üzemeltetést biztosít. A vezetékes víz és az áram az épületbe bevezetésre került, a gázcsonk pedig az emésztővel együtt telekhatáron belül található. A kert hátsó részében dísz- és kultúrnövények találhatók, valamint egy kerti tároló. Ingatlanosok kérem, NE keressenek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1992
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízösszkomfortoskocsibeállókertjó beosztásúvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 238 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 238 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY